KAYÜ ile TOBB Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu arasında işbirliği

Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) ile TOBB Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu arasında iş birliği protokolü imzalandı.

KAYÜ ile TOBB Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu arasında işbirliği

KAYSERİ (İHA) - Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) ile TOBB Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu arasında iş birliği protokolü imzalandı.
Rektörlük Senato Salonu'nda gerçekleştirilen protokol imza törenine, Kayseri Üniversitesi üst yönetimi, TOBB Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Tuğbahan İlgü ile TOBB Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu Yönetimi ve üyeleri katıldı.
Protokolde yapılan konuşmalarda Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, imzalanan iş birliği protokolünün hayırlı olmasını dileyerek, “İmzalayacağımız bu protokol üniversitemizde bayan öğrencilerimize yönelik girişimcilik kulübünün oluşturulmasında, çalışmaların yürütülmesinde değerli katkılar sağlayacaktır. Kayseri Üniversitemiz, öğrenci sayısı açısından Kayseri’mizin ikinci büyük üniversitesidir. Her ne kadar 2018 yılında kurulmuş bir üniversite olsak da, esasen Kayseri gibi kadim bir şehrin ismini taşıyan köklü geleneklere sahip bir üniversiteyiz. Erciyes Üniversitesi gibi köklü bir üniversitenin bünyesinden ayrılarak kurulduk. Bu anlamda bizim de 15 yıllık, 20 yıllık, 40 yıllık geçmişi olan köklü birimlerimiz bulunmaktadır. Biz Kayseri Üniversitemizi uygulama ve proje odaklı, iş dünyası ile bütünleşen, bölgesel kalkınmaya katkı sağlayan, nitelikli insan kaynağı yetiştiren ve toplumsal fayda oluşturan bir üniversite olarak tanımlıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle TOBB Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu ile bugün imzalayacağımız bu iş birliği protokolünün özellikle bayan öğrencilerimiz başta olmak üzere, öğrencilerimizde özgüven ruhunun, girişimcilik ruhunun, birlikte iş yapabilme ruhunun oluşmasına katkı sağlamasını diliyorum. İmzalayacağımız bu protokol başta şehrimiz olmak üzere; güzel vatanımız, ülkemiz, Türkiye Cumhuriyetimizin bölgesinde ve dünyada güçlü olmasına katkı sağlaması yönünde katkılar oluşturması temennisi ile hayırlı olsun" dedi.
TOBB Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Tuğbahan İlgü ise yaptığı konuşmada şunları söyledi;
“Bu birliktelikler çok anlamlı. Hem sanayi ve hem de üniversitemizdeki öğrencilerle birlikte olmak, aynı zamanda da sosyal etkinlikleri birlikte yapmak çok kıymetli. Bugün bu sözleşmeyle de bunların ilk adımını atmış olacağız. Çalışmalarımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.”
Konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa ile TOBB Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu Kurulu Başkanı Tuğbahan İlgü, iş birliği protokolüne imza attı.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Düzce Belediyesi'nden motivasyon ve moral desteği
Bölgesel

Düzce Belediyesi'nden motivasyon ve moral desteği

Düzce Belediyesi Meslek Edindirme Kursları ile 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü arasında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde, kurum personeline yönelik tezhip ve karakalem kursları başladı.

St. Paul the Apostle ile MAKÜ'de Akademik İşbirliği
Bölgesel

St. Paul the Apostle ile MAKÜ'de Akademik İşbirliği

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) ile Makedonya’da bulunan University of Information Science and Technology "St. Paul the Apostle" arasında akademik işbirliği anlaşması imzalandı.

Özbekistan'dan Burdur'a Honamlı Keçisi İşbirliği Ziyaretleri
Bölgesel

Özbekistan'dan Burdur'a Honamlı Keçisi İşbirliği Ziyaretleri

Özbekistan Veteriner ve Damızlık Hayvancılık Geliştirme Komitesi Başkan Danışmanı Ziyodulla Pirnazarov, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'ni ziyaret etti.

ATÜ ve DAİMFED arasında iş birliği yapıldı
İş Dünyası

ATÜ ve DAİMFED arasında iş birliği yapıldı

ADANA (İHA)-Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu (DAİMFED) Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Mühendislik Dekanlığına atanan DAİMFED Teknik Müşaviri Prof. Dr. Ahmet Beycioğlu’na başarılar diledi. Aynı zamanda ATÜ ve DAİMFED arasında yapılabilecek ortak çalışmalarla ilgili görüşüldü.

Bahçeşehir Üniversitesi ve Japonya Mukogawa Üniversitesi'nden  iş birliği
Bölgesel

Bahçeşehir Üniversitesi ve Japonya Mukogawa Üniversitesi'nden iş birliği

Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Japonya Mukogawa Üniversitesi iş birliğiyle ‘Afetlerde Zarar Gören Kentlerin Tarihi ve Kültürel Dokusunun İhyası’ projesi hayata geçiriliyor.

Tunceli'de Bağımlılık Eğitimleriyle Başarı Hikayesi!
Etkinlik

Tunceli'de Bağımlılık Eğitimleriyle Başarı Hikayesi!

Tunceli, Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitimlerinde 5 Tam Puan Alarak 6. Sıraya Yerleşti. Tunceli'de Aile ve Sosyal Hizmetler ve Yeşilay İşbirliğiyle Bağımlılık Eğitimleri Devam Ediyor. Eğitimler 15 Yaş Üstü Çocuklar, Bakıcı Personeller ve Kamu Personellerine Veriliyor.