Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesinde belediye meclisi ekim ayı toplantısı öncesi üyeler arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü, burnu kırılan meclis üyesi hastaneye kaldırıldı.
Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık başkanlığında, Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu’nda yapılan toplantı öncesi CHP’li meclis üyesi Gökhan Günay ile MHP’li meclis üyesi Sertan Kuzu arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Kuzu, Günay’a kafa attı. Aldığı darbe ile Günay’ın burnu kırılırken, Kuzu da kafasından yaralandı. Kavga; diğer meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim amirleri ve izleyici olarak gelenlerin araya girmesiyle sonlandı. Günay, ilçedeki özel bir hastaneye giderek tedavi altına alınırken, hayati tehlikesinin olmadığını öğrenildi. Kuzu ise kısa bir müdahalenin ardından toplantıya katıldı.
Gündemde yer alan maddelerin görüşülmesinin ardından meclis toplantısı sona erdi. Toplantı sonrası Posbıyık ile Kuzu arasında tartışma yaşandı.
Kuzu, "Burada bağırıp çağırıp gidiyorsunuz. Sevgi, barış, dostluk diyorsunuz bu çatı altında sürekli kavga ediyorsunuz. Yer satılamaz dedim, bana yalancı dediniz, satılacak yere satılamaz tedbiri konuldu. Halkı kandıran sizsiniz" dedi.
Kavganın polise bildirilmesinin ardından toplantı süresince salonunun girişinde polis ekipleri konuşlandırıldı.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)