Antalya

Kemer Belediye Başkanı Topaloğlu, Utrecht Fuarı Öncesi Hedeflerini Açıkladı!

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ilçeyi tanıtmak için fuarlara katıldıklarını belirterek, "Amacımız Avrupalı turisti daha fazla Kemer’e çekmek" dedi.

Kemer Belediye Başkanı Topaloğlu, Utrecht Fuarı Öncesi Hedeflerini Açıkladı!

ANTALYA (İHA) - Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ilçeyi tanıtmak için fuarlara katıldıklarını belirterek, "Amacımız Avrupalı turisti daha fazla Kemer’e çekmek" dedi.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ilçenin tanıtımı, turizmin çeşitlendirilmesi ve sürdürülebilir turizmi artırmak amacıyla katılacağı Utrecht Fuarı öncesi değerlendirmelerde bulundu. Topaloğlu, Kemer’i yurt içi ve yurt dışı fuarlarda tanıtmak için çalışmaya devam ettiklerini söyledi.
Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonlarından olan Kemer’i yurt içi ve yurt dışında tanıtmak için tüm fuarlara katıldıklarını işaret eden Topaloğlu, "İlk olarak kasım ayında İngiltere’deki Londra Fuarı’na katıldık. İngiltere’nin en önemli tur operatörlerinden Jet2 ile daha önce 40 bin avroluk bir tanıtım anlaşması imzalamıştık. Bunu 60 bin avroya çıkardık. Çok olumlu geri dönüşler aldık. Hollanda’nın Utrecht şehrinde düzenlenecek olan fuara gideceğiz. Orada 3 gün boyunca Kemer'i tanıtacağız. Arkadaşlarımız tanıtım envanterlerini dağıtırken, seyahat acenteleriyle yüz yüze görüşmeler yapacağız. Amacımız Avrupalı turisti daha fazla Kemer’e çekmek. Ardından İstanbul’da yapılacak olan EMITT Fuarı’na katılacağız. Daha sonra Stuttgart, Münih, Nürnberg, Berlin ve Moskova fuarlarında yer alacağız. Tanıtımla ilgili tüm dokümanlarımızı hazırladık. Kemer’i en iyi şekilde tanıtmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Başkan Topaloğlu, bu yılki turizm sezonu ile de değerlendirmelerde bulunarak, “Turizmcilerle yaptığımız görüşmelerden aldığımız görüşler erken rezervasyonlarda iyi bir ivme olduğu yönünde. Turizmcilerin beklentileri bu sene yüksek. Herhangi bir sıkıntı yaşanmazsa bu senenin geçen seneye göre daha iyi olacağı söyleniyor. Umarım Kemer'imiz adına olumlu bir sezon geçiririz” dedi.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya Hasyurt Tarım Fuarı  8- 10  Mayısta Açılacak
Bölgesel

Antalya Hasyurt Tarım Fuarı 8- 10 Mayısta Açılacak

Türkiye'nin ilk tarım fuarı olma özelliğini taşıyan "Hasyurt Tarım Fuarı", Antalya Büyükşehir Belediyesi himayesinde bu yıl 8-10 Mayıs tarihlerinde 27'nci kez gerçekleştirilecek. 

 4006 Bilim Fuarı Ağrı'da bilim coşkusu yaşatıyor
Etkinlik

4006 Bilim Fuarı Ağrı'da bilim coşkusu yaşatıyor

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı, Ağrı'da heyecanla devam ediyor. İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen fuar, 22 okulun katılımıyla bilimin ve keşfetmenin coşkusunu yaşatıyor.

Keziban Kabaş'ın Tekesi, Burdur Tarım Fuarı'nda İkinci Oldu
Bölgesel

Keziban Kabaş'ın Tekesi, Burdur Tarım Fuarı'nda İkinci Oldu

Kızılkaya Belediyesi'nin gururu Keziban Kabaş, emek ve gayretiyle yetiştirdiği hayvanının başarısıyla adından söz ettirdi. Yarışma alanında kendini gösteren ve rakipleri arasında önemli bir yer edinen Keziban KabaşKızılkaya Belediyesi'ni gururlandırdı.

Honamlı Teke ve Merinos Koçlar Yarıştı, Vali Öksüz Ödülleri Takdim Etti!
Bölgesel

Honamlı Teke ve Merinos Koçlar Yarıştı, Vali Öksüz Ödülleri Takdim Etti!

Burdur Valisi Türker Öksüz, Burdur Teke Yöresi 9. Tarım, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı kapsamında düzenlenen Honamlı Teke ve Merinos Koç Güzellik Yarışması ödül törenine katıldı.

Eskişehir'de Fuar ziyaretçilerine İlk Yardım Eğitimi Verildi
Sağlık

Eskişehir'de Fuar ziyaretçilerine İlk Yardım Eğitimi Verildi

İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Ersin Işıldı liderliğindeki Acil Sağlık Hizmetleri ekibi, Eskişehir'deki fuarda ziyaretçilere yönelik önemli bir bilgilendirme ve eğitim programı düzenledi.

Konya Beyşehir'de Bilim Fuarı: Öğrencilerin Bilimsel Çalışmaları
Etkinlik

Konya Beyşehir'de Bilim Fuarı: Öğrencilerin Bilimsel Çalışmaları

Konya’nın Beyşehir ilçesinde düzenlenen fuarda öğrenciler bilimsel çalışmalarını sergiledi.