23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Kemer Kaymakamlığı, Kemer Belediyesi, Kemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor Kemer İlçe Müdürlüğü iş birliğince düzenlenen "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İlkokullar Arası Futbol Turnuvası" başladı.
"Spor kültürün yeteneğin geleceğin olsun" projesi kapsamında ilkokul öğrencilerine sporun aşılanması amacıyla organize edilen turnuvanın başlama vuruşunu, Kaymakam Solmaz, Başkan Yardımcıları Semih Top ile Mehmet Derya Baytekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ergen ve Gençlik Spor İlçe Müdürü Kaya yaptı.
Öğrencilerle bir süre sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektiren Kaymakam Solmaz ve beraberindekiler, turnuvaya katılan okullara başarılar diledi.
Turnuva, Kemer Merkez İlkokulu ile Özel Uğur Koleji ve Tekirova Halit Narin İlkokulu ile Çamyuva Silkar İlkokulu arasında oynanan maçlarla başladı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Kemer İlçe Stadı'nda organize edilen turnuvanın açılışına, Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz’ın yanı sıra Kemer Belediye Başkan Yardımcıları Semih Top ile Mehmet Derya Baytekin, Kemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Erkan Ergen, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İlkay Kaya, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.




Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)