Burdur Kemer ilçesinde Kadınlar Üretiyor Ülkem Kazanıyor Kadın Kooperatifi çalışmalarının ilk Toplantısı Kaymakamlık Konferans Salonunda 8 ocak 2020 çarşamba günü yapıldı.
Kemer ilçesinde yapılan bilgilendirme toplantısına Kaymakam Rabia NAÇAR, Burdur Ticaret İl Müdürü Aylin Sacide ÇAĞLAR , Tarım Orman İl Müdürü Oktay DARCAN,İlçe Belediye Başkanı İsmail Özay ve girişimci Bayanlar katıldılar.
HAYDİ BİSMİLLAH ALLAH UTANDIRMASIN
KEMER BAŞARACAK İNŞALLAH
Kemer Belediye Başkanı İsmail Özay “Kınalı elleriyle işledikleri topraklarımıza bereket katan, alın terleriyle üreten kadınlarımızın Ülkemiz,İlçemiz vede Kendi ev ekonomilerine katkı sağlamak amacıyla İlçemizde kurmayı planladığımız Kadınlar Üretiyor Ülkem Kazanıyor Kadın Kooperatifi çalışmalarının ilk Toplantısını Kaymakamımız Sayın Rabia NAÇAR hanımefendi ve Burdur Ticaret İl Müdürü Aylin Sacide ÇAĞLAR ile Tarım Orman İl Müdürü Oktay DARCAN in ve İlçemizin güzide Bayanlarının katılımı ile Kadın Kooperatifçiliğini güçlendirme bilgilendirilme toplantısı Belediyemiz katkıları ile Kaymakamlık Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir.En kısa zamanda Kooperatif kuruluşumuz gerçekleştirilecektir”dedi .
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)