Antalyaspor Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Çaykur Rizespor mağlubiyetinin ardından, "Bugün yaşamış olduğumuz, skorundan da öte bence net bir dibe vuruş. Bununla alakalı doğru hareket etmemiz gerekiyor. Başkanla helalleşmeden bu kararı almak istemiyorum" dedi.
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Antalyaspor, sahasında Çaykur Rizespor'a 5-2 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Antalyaspor Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, oynanan futbolun göreve geldiğinden bu yana en kötü performans olduğunu belirtti. Taraftardan özür dileyen Belözoğlu, "Geldiğimiz günden beri oyun anlamındaki ikinci senem burada. En kötü oyun. Bu anlamda gördüğüm oyuncu grubun enerjisi, oyuna sadakati en düşük 90 dakikaydı. Bundan dolayı çok üzgünüm, taraftardan bu anlamda özür diliyorum. Sorumluluğu alıyorum" diye konuştu.
"Radikal kararların alınması gerekiyor"
Takımın ortaya koyduğu futbolun kabul edilemez olduğunu vurgulayan Belözoğlu, bireysel hatalara dikkat çekerek, "4 tane net bireysel hata var. Tek oyuncuların özelinde bunu değerlendiremezsiniz futbolda. Bu kadar net bireysel hataların olduğu yerde bence radikal kararların alınması gerekiyor. Ya oyuncu bazlı ya teknik adam bazlı. Ben bu anlamda gerekli konuşmayı Sayın başkanımızla yaptım, yapmaya devam edeceğim. Bu anlamdaki sorumluluğu almak istediğimi kendisine de ilettim" şeklinde konuştu.
"Başkanımızla helalleşmeden karar almak istemiyorum"
Görevini bırakabileceğinin işaretini veren Belözoğlu, bu konuda yönetimle görüşmeden adım atmayacağını şu şekilde ifade etti:
"Bugün yaşamış olduğumuz, skorundan da öte bence net bir dibe vuruş. Bununla alakalı doğru hareket etmemiz gerekiyor. Ama bunu da burada beraber yola çıktığımız başkan ve birkaç yöneticimizle görüşmeden yapmam doğru olmaz diye düşünüyorum. Başkanla helalleşmeden bu kararı almak istemiyorum. Çünkü ben bu takımın kurulmasında en çok payı olan kişilerden biriyim."
"Benden beklentinin olduğunu görüyorum"
Taraftarların tepkisini de değerlendiren Belözoğlu, "Taraftarımızdan stattan ziyade sokakta bu teveccühü hissediyorum. Bu tepkinin de ne kadar samimi olduğunu görebiliyorum. Benden beklentinin olduğunu gösteriyor. Ama ben Antalya'yı çok sevdim. Bu ortamı oluşturan kitlenin amacına ulaştığını söyleyebilirim. Benim yapabileceğim tek bir şey var; başkanımızı ve yönetimimizi üzmeden kırmadan en doğruyu yapmak" ifadelerini kullandı.
"En doğru kararı vermek gerek"
Takımın geleceğiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Belözoğlu, "8 hafta geride kaldı. İçeride kaybettiğimiz iki maç bizim için çok büyük bir kayıp. Telafisi olabilecek haftalar bunlar ama en doğru kararı vermek lazım. Yani bu takımı tekrar ayağa kaldırmak için en doğru kararı vermek gerek" diyerek sözlerini tamamladı.

Burdur’un en yüksek noktası olan Kestel Dağı, 6 Aralık 2025 itibarıyla etkili olan yağışların ardından beyaz örtüyle kaplandı. Bucak ilçesi sınırlarındaki zirvede kış manzarası gece yarısı itibarıyla kendini gösterdi.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)