Düzce Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü tarafından düzenlenen “Beyaz Önlük Giyme Töreni” gerçekleştirildi.
Kutadgu Bilig Konferans Salonu’nda ki programa; Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Duygu Ekinci, Araştırma Dekanı Prof. Dr. Emine Tekin ile Düzce Üniversitesi akademik personeli, öğrencileri ve aileleri katıldı.
Düzce Üniversitesi Kimya Bölümü Başkanı Prof. Dr. Mecit Aksu, “Sizlere Kimya’yı sevdirmek ve bu yıl ikincisini düzenlediğimiz bu töreni geleneksel hale getirmek için çalışıyoruz. Sizler ülkemiz kimya sanayisine uzun yıllar hizmet edecek ve dünya sıralamalarında hızla yükselmemizi sağlayacak Kimyagerler olacaksınız. Bizler de sizlerle gurur duyacağız” şeklinde konuştu.
Dekan Duygu Ekinci ise “Hayatımızın her anına dokunan Kimya’yı ve özellikle Düzce Üniversitesi’ni seçtiğiniz için teşekkür ederim. Üniversite ve meslek hayatınızda başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.
Program, Düzce Üniversitesi Kimya Bölümü öğrencilerine bölüm akademisyenleri tarafından beyaz önlüklerinin giydirilmesiyle sona erdi.
İHA
Burdur’un en yüksek noktası olan Kestel Dağı, 6 Aralık 2025 itibarıyla etkili olan yağışların ardından beyaz örtüyle kaplandı. Bucak ilçesi sınırlarındaki zirvede kış manzarası gece yarısı itibarıyla kendini gösterdi.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)