Antalya'nın Manavgat ilçesinde seyir halindeki otomobil sürücüsü kırmızı ışıkta bekleyen araçlara çarpmamak için direksiyonu kırınca şarampole indi. Kazada şans eseri yaralanan olmazken, kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Kaza, dün öğle saatlerinde Alanya-Manavgat D-400 Karayolu üzerinde meydana geldi. Manavgat istikametine seyir halindeki otomobilin sürücüsü Tekandız Kavşağı'na geldiğinde ışık sisteminde kırmızıda duran araçlara çarpmamak için direksiyonu kırdı. Sürücünün ani refleksi ile kaza kıl payı atlatılırken otomobil yol kenarında bulunan tarlaya girdi. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı ile olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrollerde araç sürücüsünün kazayı yara almadan atlattı belirlendi. Otomobil, vatandaşların yardımıyla tarladan yola çıkarılırken, olay yerine gelen Jandarma ekiplerinin sürücüyle görüşmesinin ardından sürücü aracına binerek yoluna devam etti.
Kaza anı güvenlik kamerasında
Öte yandan, kaza anı ise saniye saniye bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Güvenlik kamerası görüntülerinde seyir halindeki otomobilin kavşak sisteminde kırmızı ışığın yanması ile duran araçlara çarpmamak için sürücüsünün direksiyonu kırdığı ve sağ şeritteki tur aracının yanından emniyet şeridine geçmeye çalıştığı, o sırada emniyet şeridinde duran motosikleti fark eden sürücünün son bir hamle yaparak motosiklete çarpmamak için otomobili yol kenarındaki tarlaya sürdüğü görüldü.

Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)