Kırşehir

Kırşehir'de bir kişi yanlışlıkla başkasını vurdu

Husumetlisi sanıp vurduğu kişi başkası çıktı

Kırşehir'de bir kişi yanlışlıkla başkasını vurdu

Telefonda tartıştığı kişiyle konuşmak için Kayseri'den Kırşehir'e giden şahıs, husumetlisi sandığı kişiyi tüfekle vurup kaçtı. Kayseri ve Kırşehir emniyetinin ortak çalışması sonucu kısa sürede yakalanan şüpheli tutuklandı.
Olay, Kırşehir'de geçtiğimiz günlerde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hakkı Göçen Caddesi üzerinde yaşanan olayda E.K. ve A.K., telefonda tartıştıkları A.G.'yi hedef aldı. Kayseri'den Kırşehir'e gelen iki arkadaş, A.G. yerine yanlışlıkla F.M.'yi vurdu. Şüphelilerin güvenlik kamerasına da gelişlerinin yansıdığı olayda yaralanan F.M., Kırşehir Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. F.M., Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerine verdiği ifadede olayla hiçbir ilgisinin olmadığını anlattı. İncelemesini derinleştiren polis, güvenlik kameraları ve tanık ifadelerini değerlendirdi. Kayseri emniyeti ile yapılan ortak çalışmada F.M.'nin yanlışlıkla hedef alındığı ortaya çıktı. Yakalanarak Kırşehir emniyetinde ifadeleri alınan şüphelilerden E.K. çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak Kırşehir E Tipi Cezaevine gönderilirken, A.K. ise adli kontrol şartlarıyla serbest bırakıldı.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

SES ve KESK'ten gazetecilere sözlü saldırı
3. Sayfa

SES ve KESK'ten gazetecilere sözlü saldırı

Sivas’ta 1 Mayıs kutlama yapılan alanda temizlik işçisini görüntüleyen gazetecilere kutlama yapan SES ve KESK üyeleri sözlü saldırıda bulundu. O anlar kameraya yansıdı.

Eğitim-Bir-Sen'den öğretmenlere yapılan saldırılara tepki
Bölgesel

Eğitim-Bir-Sen'den öğretmenlere yapılan saldırılara tepki

Eğitim-Bir-Sen Manisa 1 Nolu Şube Başkanı Halil Kallat, İstanbul ve Ankara'da eğitimcilere karşı yapılan saldırıların artık sabırları taşırma noktasına getirdiğine dikkat çekerek, "Öğretmenlerimizin şiddete karşı yasal güvence altında olmaları ve şiddetin kökünün kurutulması için acilen caydırıcı önlemlerin alınması kaçınılmazdır." dedi.

Vatandaşları yaban domuzu saldırılarına karşı uyardı
Bölgesel

Vatandaşları yaban domuzu saldırılarına karşı uyardı

Kuşadası Avcılar ve Atıcılar Kulübü Başkanı Çağatay Aynalı, son zamanlarda şehir merkezlerinde artan yaban domuzlarına dikkat çekerek vatandaşları yaban domuzu saldırılarına karşı uyardı.

Boşanmak isteyen eşini kalbinden bıçakladı
3. Sayfa

Boşanmak isteyen eşini kalbinden bıçakladı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir kişi, kendisinden boşanmak isteyen eşini sokak ortasında kalbinden bıçaklayıp kaçtı.

Polis Kendi karakolunu taradı  2 şehit 3 yaralı var
Bölgesel

Polis Kendi karakolunu taradı 2 şehit 3 yaralı var

Adıyaman Altınşehir Polis Karakolunda meydana gelen saldırı olayıyla ilgili Adıyaman Valisi Dr.Osman Varol bir açıklama yaptı. Şehit sayısı 2'ye yükseldi.

Laf atma meselesi büyüdü, bıçaklar ortaya çıktı
3. Sayfa

Laf atma meselesi büyüdü, bıçaklar ortaya çıktı

Malatya’da, iki grup arasında “laf atma” meselesi yüzünden çıkan bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı.