Kış geldi, bu ürünlere talep arttı

Kış aylarının vazgeçilmez yemekleri arasında yer alan sakatat ürünlerine Siirt'te yoğun talep var.

Kış geldi, bu ürünlere talep arttı

Siirt’te kış aylarının vazgeçilmez yemekleri arasında yer alan sakatat ürünlerine yoğun talep olduğu belirtildi.

Sakatat ürünlerinin, bağışıklık sistemini güçlendirmek ve soğuk algınlığına karşı koruyan ve lezzeti ile bilinen ürünlerin olduğunu belirten sakatatçı Lokman Kaya, ürünlere bu aylarda yoğun talep olduğunu söyledi. Kaya "Kış mevsiminin başlaması ile beraber sakatata bayağı bir talep bulunmaktadır. Kış aylarında sakatatın tüketilmesi birçok hastalığa karşı korur. Bağışıklık sistemini korurken soğuk algınlığına karşı iyi gelmektedir. Siirt halkı sakatat ürünlerini çok fazla tüketmektedir. Diğer şehirlere oranla Siirt'te sakatat ürünlerine daha çok rağbet bulunmaktadır" şeklinde konuştu.

Kış geldi, bu ürünlere talep arttıKış geldi, bu ürünlere talep arttıKış geldi, bu ürünlere talep arttıKış geldi, bu ürünlere talep arttıKış geldi, bu ürünlere talep arttıKış geldi, bu ürünlere talep arttıKış geldi, bu ürünlere talep arttı

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Cumhuriyet Dönemi Söyleşileri’ne devam ediliyor
Etkinlik

Cumhuriyet Dönemi Söyleşileri’ne devam ediliyor

Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi tarafından düzenlenen ’Cumhuriyet ve Kadın Hakları’ başlıklı konferans Edebiyat Fakültesi Turuncu Salon’da gerçekleştirildi.

1 Aralık itibari ile kış lastikleri zorunlu hale gelmiştir
Yaşam

1 Aralık itibari ile kış lastikleri zorunlu hale gelmiştir

Muğla’da trafik ekiplerinden otobüs firma yetkililerine bilinçlendirme toplantısı yapıldı.

Sanayi-meslek lisesi iş birliği yaptı
Etkinlik

Sanayi-meslek lisesi iş birliği yaptı

Eskişehir Sanayi Odası öncülüğünde hayata geçirilen ‘Sanayi-Meslek Lisesi İş Birliği Buluşması’ Sabiha Gökçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi.

Eskişehir Valisi’nin Eşi Hülya Aksoy’un İnisiyatifiyle Kadın Sağlığına Destek
Yaşam

Eskişehir Valisi’nin Eşi Hülya Aksoy’un İnisiyatifiyle Kadın Sağlığına Destek

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy tarafından başlatılan Kadın Sağlığı Eğitim Projesi için tanıtım toplantısı düzenlendi.

Burdur'da kış mevsimi trafik tedbirleri toplantısı
Bölgesel

Burdur'da kış mevsimi trafik tedbirleri toplantısı

Burdur Valisi Türker Öksüz başkanlığında kış mevsimi trafik tedbirleri toplantısı yapıldı. Toplantıda, kış mevsimi boyunca vatandaşların güvenli seyahat edebilmeleri için alınacak tedbirler görüşüldü.

Kazada sıkışıp kaldı itfaiye yardımına koştu
3. Sayfa

Kazada sıkışıp kaldı itfaiye yardımına koştu

Mersin’de meydana gelen trafik kazasında tırda sıkışan sürücüyü itfaiye ekipleri kurtardı. Çeşitli yerlerinden yaralanan sürücü, hastaneye kaldırıldı.