Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, yaptığı açıklamada ilçe içerisindeki son dere olan Koca Dere'de gerçekleştirilen duvar yapımının son aşamaya geldiğini belirtti. Selimoğlu, köprü yapımı, dere içi betonlama, duvar üstü betonlama, tel çit yapımı ve peyzaj çalışmalarının tamamlanmasıyla Koca Dere'nin ilçenin estetiğine katkı sağlayacağını ifade etti.
Başkan Selimoğlu, "Koca Dere'de yürütülen ıslah çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. İlçemizin son dere olan Koca Dere'de duvar yapımı tamamlanmak üzere. Köprü ve betonlama çalışmaları da bir araya geldiğinde, dere çevresi tel çit ve peyzaj düzenlemesiyle bütünlük kazanacak. Bu çalışmaların tamamlanmasıyla Karamanlı'mızın güzellikleri daha da ortaya çıkacak. Koca Dere'nin ıslahı, ilçemize büyük bir estetik değer katacak ve ilçemizin doğal güzelliklerine uygun bir şekilde düzenlenecek. Karamanlı halkına hayırlı olsun." şeklinde konuştu.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)