Kocaeli

Kocaeli' de yok yere silahlar çekildi

“Ne bakıyorsun?” diye tartıştıktan sonraki gece 2 arabayla gelip terör estirdiler işte detaylar..

Kocaeli' de  yok yere silahlar çekildi

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde 6-7 kişilik bir grup, önceki gece tartıştıkları kokoreççi ve arkadaşının bulundukları yere 2 arabayla geldi. Şahıslar önce darp edip sonra 2 el ateş açarak bölgeden kaçtı.
Olay, Yeni Yalı Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, önceki gece cadde üzerindeki seyyar kokoreççinin önünde duran bir otomobildeki şahıslar, yemek yiyen birine “Ne bakıyorsun?” dedi. Bunun üzerine taraflar arasında tartışma yaşandı. Yemek yiyen kişinin kokoreççinin arkadaşı olduğu öğrenildi. Bu gece aynı vakitlerde aynı yere bu kez 2 araçla gelen 6-7 kişi, kokoreççi ve arkadaşıyla tartışmaya başladı. Alkollü olduğu iddia edilen şahıslar, kokoreççi ve arkadaşını darp ettikten sonra cadde kenarındaki yeşil alana götürmek istedi. Cadde üzerinde bulunan Körfez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi önünde çıkan arbedede araçta bekleyen bir kişi tabancayla 2 el ateş açtı.

“Sizi öldüreceğiz” diye tehdit etmişler
Şahıslar, açılan ateşin ardından tekrar araçlarına binerek bölgeden kaçtı. Kaçarken, “Sizi öldüreceğiz” diye tehdit ettikleri iddia edildi. Durumun ihbar edilmesi üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Adreste incelemelerde bulunan ekipler, olaya karışan araçları da bularak inceleme yaptı. 2 el ateş edilmesi sonucu kovanlardan biri Körfez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi önünde bulunurken biri ise kaçtıktan sonra bulunan araçlardan birinin içinde tespit edildi. Öte yandan kaçan şahıslardan birinin düşürdüğü kol saati de bölgede bulundu. Olay yerinde ve çevrede çalışmalar yürüten polis ekipleri, olaya karışan 2 aracı bulurken 3 şüpheli şahıs da yakalanarak gözaltına alındı.
Konuya ilişkin soruşturma başlatıldı.iha 

Kocaeli' de  yok yere silahlar çekildiKocaeli' de  yok yere silahlar çekildi

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Çatışmada Polis yaralandı
3. Sayfa

Çatışmada Polis yaralandı

Kocaeli’de silahlı çatışma: 1 polis yaralı işte detaylar..

Samsat'ta Edebiyat ve Sanat Buluşması
Etkinlik

Samsat'ta Edebiyat ve Sanat Buluşması

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde edebiyat günleri yapıldı.

Akvaryumdaki su sıcaklığı büyük bir önem taşıyor
Yaşam

Akvaryumdaki su sıcaklığı büyük bir önem taşıyor

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Veteriner Fakültesi Cerrahi Ana Bilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Yalçın, akvaryumdaki su sıcaklığının 27 derecelerde olmasının pembe kırmızı yanaklı su kaplumbağaları için büyük bir önem taşıdığını söyledi.

Dünya Çiftçiler Günü'nde Kayseri'den Çiftçilere 500 Milyon TL Destek!
Bölgesel

Dünya Çiftçiler Günü'nde Kayseri'den Çiftçilere 500 Milyon TL Destek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin tarımın da merkezi haline gelme yolunda emin adımlarla ilerlediğini kaydederek Kayserili çiftçilerin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nü kutladı.

Malatyalı 1 Milyon TL Dolandırıcılıktan Son Anda Kurtarıldı!
3. Sayfa

Malatyalı 1 Milyon TL Dolandırıcılıktan Son Anda Kurtarıldı!

Malatya'da bir vatandaş, kendisini emlak danışmanı olarak tanıtan dolandırıcıya 1 milyon TL havale yapmak üzereyken durumu fark edip engel olan polis ekipleri sayesinde dolandırılmaktan kurtuldu.

Devrek'te Engellilere Piknik ve Eğlence Şöleni!
Etkinlik

Devrek'te Engellilere Piknik ve Eğlence Şöleni!

Devrek Engelsiz Yaşam Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü tarafından özel bireyler için organize edilen etkinlikte kurumda kalan özel bireyler doyasıya eğlenmenin tadını çıkardılar.