Kocaeli’de akşam saatlerinde etkisi gösteren lodos kent genelinde etkili oluyor. Kuvvetli rüzgar sebebiyle yükselen dalgalar kıyıya vururken, vatandaşlar zor anlar yaşadı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıların ardından lodos kent genelinde etkisini gösteriyor. Güneyden esen rüzgar özellikle İzmit Körfez’ine kıyısı olan ilçelerde etkili oldu. Şiddetli rüzgarla birlikte yükselen dalgalar sahil şeridine vurdu. Vatandaşlar kuvvetli rüzgar sebebiyle zor anlar yaşadı. Lodos sebebiyle meydana gelebilecek çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olması isteniyor.
İHA
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)