Aydın

“Koçarlı Yüzüncü Yıl Zeren Ertaş Sosyal Tesisleri” onaylandı

Aydın KYK Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu’ndaki asansör kazasında hayatını kaybeden Zeren Ertaş’ın adının Koçarlı ilçede yaşatılması için gerekli olan adım Kasım ayı Belediye Meclis toplantısında atılarak onaylandı

“Koçarlı Yüzüncü Yıl Zeren Ertaş Sosyal Tesisleri” onaylandı

Aydın KYK Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu’ndaki asansör kazasında hayatını kaybeden Zeren Ertaş’ın adının Koçarlı ilçede yaşatılması için gerekli olan adım Kasım ayı Belediye Meclis toplantısında atılarak onaylandı. Zeren Ertaş’ın adı ilçedeki Yüzüncü Yıl Sosyal tesislerinde yaşatılarak adının “Yüzüncüyıl Zeren Ertaş Sosyal Tesisleri” olarak değiştirileceği oy birliğiyle karara bağlandı.

Koçarlı Belediyesi Kasım ayı olağan Meclis toplantısı, Belediye meclis salonunda Belediye Başkanı Nedim Kaplan Başkanlığında gerçekleştirildi. Ailenin bir isteğinin kızlarının isimlerinin Aydın’da yaşatılması olduğunu açıklamasının ardından Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan bu isteği geri çevirmeyerek Zeren Ertaş isminin Koçarlı’da yaşatılacağını duyurdu. Başkan Kaplan ayrıca, ilçede yapımı tamamlanan Yüzüncüyıl Sosyal Tesisleri’nin isminin değiştirilmesi ve “Yüzüncüyıl Zeren Ertaş Sosyal Tesisleri” olması için Kasım ayı belediye meclisinde karar alacaklarını ifade etmişti.

Belediye Başkanı Nedim Kaplan Başkanlığında gerçekleşen Kasım Ayı Meclis Toplantısında, Başkan Kaplan’ın vefa örneğine duyarsız kalmayan Meclis üyeleri acılı ailenin isteği olan kızları Zeren Ertaş isminin yaşatılmasını oy birliğiyle kabul edildi.

Başkan Kaplan yaptığı açıklamada, Ertaş ailesine başsağlığı dileyerek, “Zeren kızımızın isminin Koçarlı’da yaşatılması sözünü vermiştik. Belediye Meclisimizde meclis üyelerimizin tamamının oyuyla Yüzüncüyıl Sosyal Tesislerimizin ismini “Yüzüncüyıl Zeren Ertaş Sosyal Tesisleri” olarak değiştireceğiz. Zeren kardeşimizin ismi bu parkla yaşayacak. Meclis üyelerimize de gösterdikleri hassasiyetleri için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

İkinci Türk astronotu Tuva Cihangir Atasever Uzaya Çıkacak
Yaşam

İkinci Türk astronotu Tuva Cihangir Atasever Uzaya Çıkacak

Türkiye'nin uzaya çıkacak ikinci Türk astronotu Tuva Cihangir Atasever, 8 Haziran'da ABD'nin New Mexico eyaletindeki Spaceport tesislerinden uzaya gönderilecek.

Gaziantep Auto-Drift Fest Heyecanı! Yeni Tesis Müjdesi Verildi!
Etkinlik

Gaziantep Auto-Drift Fest Heyecanı! Yeni Tesis Müjdesi Verildi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliği ve iş birliğinde, Gaziantep Valiliği destekleriyle Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından bu yıl 3’üncüsünün düzenlendiği Gaziantep Auto-Drift Fest Gazi şehirlilere unutulmaz bir gün yaşattı.

Malazgirt’te konaklama ve dinlenme tesisinin temel atma  töreni gerçekleşti
Bölgesel

Malazgirt’te konaklama ve dinlenme tesisinin temel atma töreni gerçekleşti

Karayolları 11. Van Bölge Müdürü Demirhan Erol’un katılımıyla Muş’un Malazgirt ilçesinde konaklama ve dinlenme tesisinin temeli törenle atıldı.

Bucak'ta Çamlaraltı eleman arıyor! İşte ilan detayları
Eleman İlanı

Bucak'ta Çamlaraltı eleman arıyor! İşte ilan detayları

Burdur Bucak'ta faaliyet göstermekte olan Çamlaraltı Dinlenme Tesisleri, personel alımı yapacak. İşte ilan detayları...

Melikgazi'ye açık hava sosyal tesisleri
Bölgesel

Melikgazi'ye açık hava sosyal tesisleri

Melikgazi genelinde hizmet, yatırım ve projelerini titizlikle sürdüren Başkan Palancıoğlu, ihtiyaç duyulan bölgelerde vatandaşların sosyal etkinliklerini gerçekleştirebilecekleri Açık Hava Sosyal Tesisleri yapacağını ifade etti.

Başkan Türkmen MAKÜ'de! Tesislerin modern altyapısını çok beğendiler
Bölgesel

Başkan Türkmen MAKÜ'de! Tesislerin modern altyapısını çok beğendiler

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Mutlu Türkmen, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’ni ziyaret etti