Ağrı

Kökrek'ten öğretmenlere "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" brifingi

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Hamur'da öğretmenlerle bir araya gelerek "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli"ni anlattı.

Kökrek'ten öğretmenlere "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" brifingi

AĞRI (İHA) - Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Hamur'da öğretmenlerle bir araya gelerek "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli"ni anlattı.
Milli Eğitim Bakanlığı'nın kamuoyuna görüşüne sunduğu "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" müfredatı ile ilgili bilgilendirme çalışmalarını Hamur ilçesinde sürdüren İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, ilçedeki Osmangazi Ortaokulu, Şehit Polis Yıldırım Günay İmam Hatip Ortaokulu ve Şehit Polis Yıldırım Günay Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret etti.
Ziyaretlerde öğretmenlerle bir araya gelen Kökrek, "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" hakkında detaylı bilgiler verdi. Öğretmenlerin istek ve taleplerini de dinleyen Kökrek,"Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli, eğitim sistemimizin çağın gereksinimlerine uygun hale getirilmesini amaçlayan kapsamlı bir reform hareketidir. Bu model, sadece bilgiyi aktarmakla kalmayıp, aynı zamanda öğrencilerimizin analitik düşünme becerilerini, eleştirel bakış açısını ve problem çözme yeteneklerini geliştirmeyi hedeflemektedir. Bu doğrultuda, siz değerli öğretmenlerimizin rehberliği ve desteği çok önemlidir. Birlikte çalışarak, geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizi daha iyi bir eğitimle donatarak, ülkemizin daha aydınlık bir yarın inşa etmek için çaba göstereceğiz" dedi.
Kökrek, öğretmenlerden gelen soruları da yanıtladı.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere nnchaber.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu
Haber

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu

Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı
Haber

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı

Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol
Haber

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol

Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek
Haber

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek

Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?
Haber

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?

Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı
Haber

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı

Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.