Konya

KONESOB Başkanı Karabacak: “Hazırlıklarını tamamladı ve şehrimizi en güzel şekilde temsil edilecek''

Konyamızda temelleri atılan ve felsefesini ilke edinen Konyalı ahilerimiz, hazırlıklarını tamamladı ve şehrimizi en güzel şekilde temsil edecek

KONESOB Başkanı Karabacak: “Hazırlıklarını tamamladı ve şehrimizi en güzel şekilde temsil edilecek''

Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı (KONESOB) Muharrem Karabacak, 07-17 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Hazreti Mevlana’nın 750’inci Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenlerinin Konya için oldukça önemli olduğunu vurgulayarak, “Konyamızda temelleri atılan ve felsefesini ilke edinen Konyalı ahilerimiz, hazırlıklarını tamamladı ve şehrimizi en güzel şekilde temsil edecek” dedi.
KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak, Türkiye’nin, dünyanın en önemli organizasyonları arasında yer alan 7-17 Aralık tarihlerinde Konya’da organize edilen Hazreti Mevlana’nın 750. Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri (Şeb-i Arus) için Konyalı esnaf ve sanatkarların hazır olduğunu kaydetti. Başkan Karabacak, “Temeli Konya’da atılan ve Felsefesini ilke edinen Konyalı Ahilerimizle birlikte şehrimizin tanıtımına verdiğimiz önem ve değer her gün daha da artmaktadır. Bu yılda da yerli ve yabancı binlerce misafirlerimizi Şehrimizde en güzel şekilde ağırlayacağız. Bugüne kadar düzenlenen tüm organizasyonlarda üzerine düşen görev ve sorumlulukları en iyi şekilde yerine getiren Esnaf ve Sanatkârlarımız, Vuslat Yıldönümü törenleri çerçevesinde de şehrimizin tanıtımına yine büyük katkı sağlayacaktır. Törenler için, hazırlıklarını günler öncesinden tamamlayan Konyalı esnaf ve sanatkarlarımız, ‘Gel’ çağrısına kulak vererek şehrimize gelecek olan tüm misafirlerimizi, güler yüzle ve hoşgörüyle karşılayacaktır. Hazreti Mevlana’nın diyarı, Ahi Evran’ın makamı, inanç turizminin, hoşgörünün ve Selçuklu’nun başşehri olan Konyamızın misafirperverliğini tüm dünyaya en iyi şekilde gösterecek ve en güzel şekilde temsil edecek” dedi. İHA

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Başkan Gümüş'ten Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na Teşekkür
Bölgesel

Başkan Gümüş'ten Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na Teşekkür

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Yılmaz'a ve Yönetim Kurulu Üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti .

Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odasında Yeni Başkan Mehmet Yılmaz
Bölgesel

Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odasında Yeni Başkan Mehmet Yılmaz

Burdur'un Bucak ilçesinde, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı'nda Yusuf Erdoğdu'nun yerel seçimler için belediye başkan aday adaylığı başvurusu sonrasında boşalan başkanlık koltuğuna Mehmet Yılmaz seçildi.

Odunpazarı Belediye Başkanı  Kazım Kurt, Eskişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ni ziyaret etti
Bölgesel

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ni ziyaret etti

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ne gerçekleştirdiği ziyarette Başkan Ekrem Birsen ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelirken, oda başkanları ile Eskişehir esnafının sorunları, Eskişehirspor ve 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlere kadar birçok konuda sohbet etti.

Kamak;  Biz birlikte daha güçlüyüz
Bölgesel

Kamak; Biz birlikte daha güçlüyüz

Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Okan Kamak, “Esnaflarımızdan aldığımız güç bize her zaman güven veriyor. Çeşitli anlaşmalarla destek sağladığımız esnaflarımızın beklentileri doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası'ndan tatil organizasyonu
Etkinlik

Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası'ndan tatil organizasyonu

Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası, 6-7-8 Ekim tarihlerinde Afyon Sandıklı'da 2 gece 3 gün süren bir tatil organizasyonu düzenleyecek.

Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası İstanbul'a fuara gidiyor
Etkinlik

Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası İstanbul'a fuara gidiyor

Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası, İstanbul'a otomotiv fuarına gidiyor. Fuara katılmak isteyenlerin yarına kadar müracaat etmesi gerektiği ifade edildi. İşte detaylar...