Afyonkarahisar’da kontrolden çıkarak şarampole devrilen hafif ticari araçta hastaneye kaldırılan 4 yaralıdan biri hayatını kaybetti.
Kaza, Bolvadin ilçesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Y.K., idaresindeki 43 HY 718 plakalı hafif ticari araç sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak takla atıp yol kenarındaki şarampole girdi. Kazanın ardından çevredekilerin haber vermesi ile bölgeye çok sayıda 112 Acil servis, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi. İhbar üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri araçta yaralanarak sıkışan sürücü Y.K., A.D., K.D. ve A.U.’yu uzun uğraşlar sonucu çıkardı. Yaralılar ardından ambulanslar ile hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan 72 yaşındaki K.D., hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılmayarak yaşamını yitirdi.
Kazanın ardından jandarma tarafından inceleme başlatıldı.
İHA
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)