Konya’nın Akşehir ilçesinde polis, devriye görevi sırasında daha önce uyuşturucu kullandığı için işlem yaptığı 2 şüpheliyi, üzerlerinde 38 içimlik kağıda emdirilmiş sentetik bonzai maddesiyle yakaladı.
Edinilen bilgiye göre, Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri gençleri zehirlemek için sokak satıcılığı yapan şahıslar ve uyuşturucu madde kullanıcıları ile ilgili yaptığı çalışmaları sürdürüyor. Bu kapsamda Yarenler Mahallesi’nde devriye görevi sırasında daha önce haklarında uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçundan işlem yaptıkları H.Ç. ile İ.Ö. isimli şüphelileri durdurdu. Şüphelilerin üzerinde arama yapan narkotik ekibi, 2 parça halinde 38 içimlik kağıda emdirilmiş sentetik bonzai ele geçirdi. Uyuşturucu maddeye el koyan narkotik ekibi, şüpheliler hakkında “Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak” suçundan işlem yaptı.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)