Konya'da polis ekiplerinin şüphe üzerine durdurdukları araçtan 20 kilogram eroin maddesi, bir adrese yapılan baskında ise çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.
Edinilen bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri gençleri zehirlemeye çalışan uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Narkotik ekipleri çalışmalar sırasında Selçuklu ilçesi Eğribayat Mahallesinde şüphe üzerine bir araca dur ihtarında bulundu. Araç sürücüsü tüm ikazlara rağmen kaçmaya başladı. Yaşanan kısa süreli kovalamacanın ardından durdurulan araçta yapılan aramada, 20 kilogram eroin maddesi ele geçirildi. Araçta bulunan A.T. ile H.K. gözaltına alındı.
Ev değil uyuşturucu deposu
Narkotik ekiplerinin uyuşturucu satıcılarının tespitine yönelik yaptığı çalışmalarda, Karatay ilçesi Şemsi Tebrizi Mahallesinde bir adrese baskın yapıldı. İkamette yapılan aramada, 3 kilo 410 gram sentetik cannobinoid maddesi, 2 kilo 179 gram esrar maddesi, 705 gram metamfetamin maddesi, 34 bin 580 adet uyuşturucu hap maddesi, bir miktar kokain maddesi ve uyuşturucu ticaretinde kullanılan 2 adet hassas terazi ele geçirildi. Olayla ilgili Y.H. gözaltına alındı.
Narkotik ekiplerince yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 3 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından uyuşturucu madde satmak, nakletmek ve kullanmak suçlarından adliyeye sevk edildi.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)