Konya’da PKK terör örgütünün kurucu üyesi "Fuat" kod adlı Ali Haydar Kaytan’ın kardeşi olan ve terör örgütü adına yurt dışında toplanan paraları örgüt üyelerinin ailelerine dağıtmak suçundan gözaltına alınan Güllüşan Kandemir, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, PKK terör örgütü adına yurt dışında toplanan paraları örgüt üyelerinin ailelerine dağıtmakla görevli Güllüşan Kandemir’in (68) izine ulaştı. Güllüşan Kandemir’in kardeşlerinden birisinin MİT ve TSK operasyonu ile 2021 yılında Irak’ın kuzeyine yapılan operasyon ile öldürülen PKK terör örgütünün kurucu üyesi "Fuat" kod adlı Ali Haydar Kaytan, diğer kardeşinin ise PKK’yı kurma, yönetme ve üye olma suçundan ağırlaştırılmış müebbet cezası ile Bolu Cezaevi’nde yatan Hayati Deniz Kaytan olduğu tespit edildi. TEM Şube ekipleri, Ereğli ilçesinde olduğu belirlenen Güllüşan Kandemir’i düzenlenen operasyonla ikametinde yakalayarak gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğünde işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen Kandemir, çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.İHA
Şanlıurfa merkezli, İstanbul, Antalya, Adana, Bursa, Diyarbakır, Gaziantep, Mardin, Mersin, Denizli, Konya, Kayseri, Batman, Isparta, Balıkesir, Şırnak, Kocaeli ve Amasya'da eş zamanlı olarak başlatılan 'Uyuyan Hücre' operasyonu kapsamında şu ana kadar 90'a yakın kişinin gözaltına alındığı ifade edildi.
PKK’nın basın ve arşiv sorumlusu Celal Birdal öldürüldü
Tunceli Ovacık ilçesine bağlı Bilgeç köyünde bölücü terör örgütü bir kez daha bebek katili olduğunu gösterdi.
Burdur’un Bucak ilçesinde, 9 Ocak 2025 Pazar günü, Bucak Belediyesi Oğuzhanspor ile Çeşmespor arasında oynanacak olan heyecan dolu maç öncesi anlamlı bir etkinlik düzenlenecek.
Tefenni’de Zafer Partisi 1. Olağan Seçimli Kongresi büyük bir heyecanla tamamlandı.
Antalya’da yaşayan Songül ve Fahri Efe çifti, nakil gereken çocuklarına böbreklerini vererek hayata tutunmalarını sağladı.
Yorumlar (0)