Antalya / Konyaaltı

Konyaaltı Belediyesi SK Kadın Hentbol Takımı rakiplerine acımıyor

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Avrupa Kupası’nı da tüm kadınlara armağan ettiklerini söyledi. Detaylar haberimizde...

 Konyaaltı Belediyesi SK Kadın Hentbol Takımı rakiplerine acımıyor

 Antalya Konyaaltı Belediyesi SK Kadın Hentbol Takımı ile sezon öncesi bir araya gelen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Avrupa Kupası’nı da tüm kadınlara armağan ettiklerini söyledi.

Konyaaltı Belediyesi SK Kadın Hentbol Takımı yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Sezon öncesinde takım ile bir araya gelen ve değerlendirmelerde bulunan Esen, “Türkiye çağdaş bir ülkedir. Türkiye, kadına, eğitime değer veren ve en önemlisi de kadının iş hayatında, sporda, sanatta yer alması gerektiğini düşünen ve buna destek veren insanların çoğunlukta olduğu bir ülkedir” dedi. Temel hizmetlerin yanı sıra sosyal yardımlar ve sportif faaliyetlerle de ülkenin çağdaşlaşma yolunda daha hızlı ilerlemesi için katkı sağladıklarını kaydeden Başkan Esen, Konyaaltı Belediyesi SK Kadın Hentbol Takımı olarak elde ettikleri sportif başarılarla Türkiye’de kadınların neler başardığını tüm dünyaya göstermek istediklerini ifade etti. Esen, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek kadın hentbolunda kazandıkları Avrupa Kupası’nı da tüm kadınlara armağan ettiklerini ifade etti.

“Takım uyumu başarı getirir”
Önceki sezon son derece güzel başarılar kazandıklarını ifade eden Başkan Esen, Avrupa Kupası’nın yanı sıra Süper Lig’de de ikincilik elde ettiklerini dile getirdi. Takımın başarılardan dolayı çok mutlu olduklarını belirten Esen, oyunculara yönelik şöyle konuştu: “Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek Avrupa Kupası aldınız. Çok sevindik, çok mutlu olduk. Türkiye Süper Ligi’nde de her ne kadar şampiyon olmadıysak da ikinci olduk. Bu da bizi çok mutlu etti. Dolayısıyla o da aslında küçük bir başarı değil önemli bir başarı. Yani bir sezona hem Avrupa Kupası’nı hem de Türkiye ikinciliğini sığdırdık. Ama bunlar kadar beni mutlu eden şey takımdaki uyum ve huzurdu. Bu bizim için çok önemli. Siz uyum içeride çalıştığınız sürece sportif başarı daha kolay gelir. Türkiye’nin en iyi hocası ve sporcuları bizde. Gelecek sezon çok daha iyi başarılar elde edeceksiniz. Benim size güvenim tam.”

“Daha tecrübeli bir takımız”
Yaptıkları transferler ile daha güçlü ve tecrübeli bir takım kurduklarını dile getiren Konyaaltı Belediyesi SK Kadın Hentbol Takımı Başantrenörü Birol Ünsal, tespit ettikleri eksikler doğrultusunda yeni transferler yaptıklarını kaydetti. Ligin 26 Ağustos’ta başlayacağını belirten Ünsal, hem Türkiye’de hem de Avrupa’da iddialı olduklarını söyledi. Avrupa Kupaları’nda bazı değişikliklerin yapıldığını ifade eden Ünsal, “Avrupa Kupaları’nda geçen yıl 128 takım mücadele ederken bu yıl sayıyı ülke puanlarını baz alarak 64 takıma düşürdüler. Biz her kulvarda iddialıyız. Konyaaltı’na yakışacak şekilde bir mücadele sergileyeceğiz” dedi.

 Konyaaltı Belediyesi SK Kadın Hentbol Takımı rakiplerine acımıyor

İHA

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Çıktığı tüm maçları kazanan Mavi Kelebekler liderliği kaptırmıyor
Spor

Çıktığı tüm maçları kazanan Mavi Kelebekler liderliği kaptırmıyor

Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı “Mavi Kelebekler”, Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nin 16’ncı haftasında, Görele Belediyesi Spor Kulübü’nü 43-28 mağlup ederek, ligdeki galibiyet serisini 14 maça taşıdı.

 Mavi Kelebekler ile Yalıkavak Spor Kulübü heyecanlı karşılaşma bekleyişi
Spor

Mavi Kelebekler ile Yalıkavak Spor Kulübü heyecanlı karşılaşma bekleyişi

Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı “Mavi Kelebekler”, Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nin 13’üncü haftasında deplasmanda Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü ile karşılaşacak.

Konyaaltı üçüncü tur için sahaya çıkıyor

Konyaaltı üçüncü tur için sahaya çıkıyor

Konyaaltı Belediye SK Kadın Hentbol Takımı, EHF Avrupa Kupası ikinci turunda deplasmanda mağlup ettiği Bosna Hersek temsilcisi RK Hadzici takımını rövanş karşılaşmasında taraftarı önünde ağırlayacak. Devamı haberimizde...

Mavi Kelebekler’in bileği bükülmüyor
Spor

Mavi Kelebekler’in bileği bükülmüyor

Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol takımı, Anadolu Üniversitesi GSK’yı 35-24 skorla mağlup ederek ligdeki şampiyonluk iddiasını sürdürdü.

Hedef çeyrek final
Spor

Hedef çeyrek final

Antalya’yı Avrupa’da temsil eden tek takım olma özelliğini sürdüren Konyaaltı Belediye SK, EHF Kadınlar Avrupa Kupası son 16 turunda Portekiz temsilcisi SL Benfica ile karşılaşacak.

Konyaaltı’nın Mavi Kelebekler’i hedefi Avrupa'da tur
Spor

Konyaaltı’nın Mavi Kelebekler’i hedefi Avrupa'da tur

Antalya'nın Avrupa temsilcisi Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, hafta sonu HC Galychanka Lviv ile maça çıkacak.