Antalya / Konyaaltı

Konyaaltı kreşlerinde deprem tatbikatı

Konyaaltı Belediyesi'nde yer alan kreş bakımevlerinde acil durum eğitimi ve deprem tatbikatı yapıldı.

Konyaaltı kreşlerinde deprem tatbikatı

Belediyesi, bünyesinde yer alan kreş ve gündüz bakımevlerinde acil durum eğitimi ve deprem tatbikatı gerçekleştirdi.
Konyaaltı Belediyesi, bünyesinde yer alan kreş ve gündüz bakımevlerinde eğitim gören öğrencilere yönelik deprem ve acil durum tatbikatı gerçekleştirdi. Tatbikatta öğrenciler, deprem ve diğer acil durum anlarında ne yapmaları gerektiği konusunda uygulamalı olarak bilgilendirildi. Konyaaltı Belediyesi Sivil Savunma Birimi ekiplerinin gerçekleştirdiği eğitimde, öncelikle deprem anında yapılması gerekenler konusunda bilgilendirilen minikler, sonrasında da yangın ve diğer acil durumlarda yapmaları gerekenler uygulamaları olarak aktarıldı. Tatbikatların ikinci bölümünde kreşlerin bahçe bölümlerinde oluşturulan toplanma alanlarına yönlendirilen öğrenciler, kısa süre içerisinde sınıflarını boşaltıp, alanda toplanarak eğitimleri başarıyla tamamladı.
Kreş çağındaki öğrencilerin, kendilerine verilen bilgileri hayat boyu unutmayacaklarına dikkat çeken Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, kreşlerde öğrenim gören çocuklara okul öncesi eğitimin yanı sıra, yaşamları boyunca kendilerine lazım olacak bu tür eğitimler de vererek hayata hazırladıklarını aktardı. İlerleyen zamanlarda benzer eğitimler vermeye devam edeceklerini belirten Başkan Esen, ‘’Çocuklarımızın kaliteli bir eğitim almaları için bütün imkanlarımızı seferber etmeye devam edeceğiz’’ dedi.Konyaaltı kreşlerinde deprem tatbikatıKonyaaltı kreşlerinde deprem tatbikatıKonyaaltı kreşlerinde deprem tatbikatı

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Konyaaltı’nda özel öğrencilere deprem tatbikatı
Yaşam

Konyaaltı’nda özel öğrencilere deprem tatbikatı

Konyaaltı Belediyesi Destek Hizmetleri Sivil Savunma Ekipleri tarafından Dr. Günseli-Dr. Bülent Akınsal Özel Eğitim Ortaokulu ve Özel Eğitim Meslek Okulu’nda özel öğrencilere Deprem Haftası nedeniyle acil durum eğitimi ve deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Bucak'a 500 Çöp Konteyneri Hibesi! Her Şey Daha Temiz Bir Bucak İçin
Bölgesel

Bucak'a 500 Çöp Konteyneri Hibesi! Her Şey Daha Temiz Bir Bucak İçin

Bucak Belediyesi, Çevre Bakanlığı'ndan 500 adet çöp konteyneri hibesi aldı. Eskiyen konteynerler yenileriyle değiştirilecek ve ihtiyaç duyulan bölgelere yeni konteynerler yerleştirilecek.

Masal Matik Evi ekibi ile Ramazan Etkinlikleri
Etkinlik

Masal Matik Evi ekibi ile Ramazan Etkinlikleri

Elazığ Belediyesi geleneksel Ramazan etkinliklerinin 18. gününde düzenlenen Masal Matik Evi Ramazan şöleni gösterisi çocuklardan ve ailelerinden tam not aldı.

Cayrokopter ile havadan trafik denetimi
3. Sayfa

Cayrokopter ile havadan trafik denetimi

Aksaray’da Cayrokopter ile havadan trafik denetimi yapan jandarma kural ihlallerini kilometrelerce uzaktan tespit ediyor.

Küçükçekmece'de kentin belleğine anlamlı katkı
Yaşam

Küçükçekmece'de kentin belleğine anlamlı katkı

Küçükçekmece Belediyesi, ilçedeki mahallelerinin zengin kültürel dokusunu, tarihini ve gündelik yaşamını anlatan özel bir kitap serisini, düzenlediği lansman ile kamuoyuna tanıttı.

Jandarma Ekiplerinden Uyuşturucu Operasyonu!
3. Sayfa

Jandarma Ekiplerinden Uyuşturucu Operasyonu!

Bingöl’ün Genç ilçesinde jandarma tarafından icra edilen operasyonda, 8 kilo 750 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.