Antalya

Konyaaltı'nın minikleri 23 Nisan’ı kutladı

Konyaaltı Belediyesi kreşlerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları başladı.

Konyaaltı'nın minikleri 23 Nisan’ı kutladı

Konyaaltı Belediyesi kreşlerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları başladı. Kreşlerde eğitim gören minik öğrenciler birbirinden farklı etkinliklerle Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.


Konyaaltı Belediyesi kreşlerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları coşkuyla başladı. Hurma, Gürsu ve Toros Kreş ve Gündüz Bakımevlerinde eğitim gören minikler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilen ve bu yıl 104’üncüsü kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında minikler eğlenceli aktivitelerle bayram coşkusunu doyasıya yaşadılar.


RENKLİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI


Toros Mahallesi’nde yer alan spor tesisinde 23 Nisan kutlamaları saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Toros Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde eğitim gören minikler sırayla birbirinden farklı gösterilerini yaptı. Alkışlar eşliğinde gösterilerini yapan minikler renkli görüntülere sahne oldu. Balon gösterilerinin yapıldığı Gürsu Kreş ve Gündüz Bakımevi’ndeki miniklerin mahallede yaptıkları 23 Nisan kortej yürüyüşü ise ilgi gördü. Minik öğrencilerden Göktürk Gür, “Atatürk bize 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı armağan etti. Teşekkür ederim” dedi. Öğrencilerden Derin Dalgıç ise ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’e teşekkür ederek, “Atatürk 23 Nisan bayramını bizlere armağan etti. Çok mutluyuz” dedi.
Konyaaltı Belediyesi’nin Uncalı Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde ise kutlamaların 22 Nisan Pazartesi günü yapılacağı bildirildi.

Konyaaltı'nın minikleri 23 Nisan’ı kutladıKonyaaltı'nın minikleri 23 Nisan’ı kutladı

 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu
Haber

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu

Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı
Haber

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı

Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol
Haber

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol

Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek
Haber

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek

Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?
Haber

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?

Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı
Haber

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı

Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.