Antalya

Konyaaltı sahiline yerli ve yabancı uyruklu şahıslar akın ettiler

Hava sıcaklığının 31 dereceye çıktığı Antalya'da Haziran'ın ilk günü dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili yerli ve yabancı tatilcilerin akınına uğradı.

Konyaaltı sahiline yerli ve yabancı uyruklu şahıslar akın ettiler

Hava sıcaklığının 31 dereceye çıktığı Antalya'da Haziran'ın ilk günü dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili yerli ve yabancı tatilcilerin akınına uğradı.
Antalya’da geçtiğimiz günler sağanak yağmura maruz kalan dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili, bugün sıcak hava ile birlikte turist ve vatandaşların akınına uğradı. Kayalıklardan denize atlayanlar ve kürek sörfü yapanlar renkli görüntüler oluşturdu. Bugün sıcak ve güneşli havayla beraber yerli ve yabancı vatandaşlar Konyaaltı Sahiline gelerek sıcak havanın keyfini sürdü. Öğle saatlerinde hava sıcaklığı 31 derece, deniz suyu sıcaklığının 23.6 derece ölçüldüğü kentte vatandaşlar denize girerek güneşledi. Denizde kürek sörfü yapanlar da renkli görüntüler oluştururken, bazı tatilciler ise zamanını güneşlenerek değerlendirdi.
Konyaaltı sahiline gelen vatandaşlardan Yalım Eres şunları dile getirdi: "12 yıldır Antalya’da yaşıyorum. Hem öğrenciyim hem de çalışıyorum. Genellikle hafta sonlarımı Konyaaltı Sahili’nde değerlendiriyorum. Şuan burada çok fazla bir yoğunluk var. Pek fazla Türk göremedim, sağım ve solum tamamen yabancı dolu.”
Aksu ilçesinden sürekli Konyaaltı Sahili’ne yüzmeye geldiğini ve deniz aşığı olduğunu dile getiren Dilek Üstündağ da, “Konyaaltı Sahili çok güzel ve çok temiz. Yüzdükten sonra ağaçların altında gölge alanda dinlenebiliyoruz. Ben çok seviyorum. Bugün burada bir yoğunluk var, özellikle yurtdışından gelenler çok fazla olduğunu fark ettim” ifadelerini kullandı.
Her yıl Finike ilçesinden Konyaaltı Sahiline pedal board yapmak için gelen Mehmet Sarı ise “Konyaaltı Sahili Dünyanın en güzel sahillerinden birisi. Turistlerin en çok ilgisini gören, hatta ve hatta bugün çevremize baktığımızda çok yoğun bir kalabalık olduğunu rahatlıkla görebiliyoruz. Geçtiğimiz günler daha da kalabalık olacağını öngörebiliyorum" diye konuştu.

Konyaaltı sahiline yerli ve yabancı uyruklu şahıslar akın ettiler

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere nnchaber.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Burdur’un devine beyaz taç 2336 metrede sessizlik bozuldu!
Haber

Burdur’un devine beyaz taç 2336 metrede sessizlik bozuldu!

Burdur’un en yüksek noktası olan Kestel Dağı, 6 Aralık 2025 itibarıyla etkili olan yağışların ardından beyaz örtüyle kaplandı. Bucak ilçesi sınırlarındaki zirvede kış manzarası gece yarısı itibarıyla kendini gösterdi.

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!
Foto Galeri

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!

Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu
Foto Galeri

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu

Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!
Foto Galeri

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!

Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu
Haber

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu

İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi
Video Galeri

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi

Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.