Korkutan deprem! Birden fazla yerde hissedildi

Marmara Denizi'nde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul başta olmak üzere birçok ilde hissedildi. AFAD ve ilgili kurumlar tarafından hasar tespit çalışmaları devam ediyor.

Korkutan deprem! Birden fazla yerde hissedildi

Marmara Denizi açıklarında 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul başta olmak üzere birçok ilde hissedildi. İstanbul Valiliği ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya depremle ilgili açıklama yaptı.

İstanbullular deprem paniği yaşadı. AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre deprem saat 23.53 sıralarında Yalova Çınarcık açıklarında meydana geldi. İstanbul başta olmak üzere birçok ilde hissedilen depremle ilgili İstanbul Valiliği yaptığı açıklamada, "17.12.2023 saat 23.53’te Marmara Denizi Yalova Çınarcık açıklarında meydana gelen 4,1 büyüklüğündeki depremde ilimizde şu ana kadar herhangi bir hasar ihbarı yapılmamıştır. AFAD ve ilgili birimlerimizin saha çalışması devam etmektedir. Allah ülkemizi ve milletimizi tüm afetlerden korusun" ifadelerini kullandı.

Öte yandan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da "Marmara Denizi Yalova Çınarcık açıklarında 4,1 büyüklüğünde meydana gelen ve İstanbul başta olmak üzere çevre illerden de hissedilen depremde, AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına başlamıştır. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun." dedi.

Korkutan deprem! Birden fazla yerde hissedildiKorkutan deprem! Birden fazla yerde hissedildiKorkutan deprem! Birden fazla yerde hissedildi

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    ŞAŞIRDIM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Çay Ocağı Yüreklere Dokunuyor!
Bölgesel

Çay Ocağı Yüreklere Dokunuyor!

Adıyaman’da bir çay ocağının duvarları, ‘deprem şehitlerinin’ fotoğraflarıyla adeta albüme döndü.

Yalova Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği'nden tatbikat
Bölgesel

Yalova Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği'nden tatbikat

Yalova Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği (MAG-DER) tarafından düzenlenen arama kurtarma tatbikatı gerçeğini aratmadı.

 ETÜ deprem felaketinde hayatını kaybeden Rabia’yı unutmadı
Bölgesel

ETÜ deprem felaketinde hayatını kaybeden Rabia’yı unutmadı

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) öğrencisi Rabia Elmacı anısına futsal turnuvası düzenlendi.

Ezgi Apartmanı davası 12 Temmuz’a ertelendi
Yaşam

Ezgi Apartmanı davası 12 Temmuz’a ertelendi

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde yıkılan ve 35 kişinin yaşamını yitirdiği Ezgi Apartmanı davasının 3. duruşması görüldü. Duruşma sonrası açıklamada bulunan Av. Ersan Şen, "Adaletin er ya da geç yerini bulacak" dedi.

Diyarbakır'da deprem konutlarının yapımı hızla  devam ediyor
Bölgesel

Diyarbakır'da deprem konutlarının yapımı hızla devam ediyor

Diyarbakır'ın Kulp ilçesine bağlı Karpuzlu Mahallesinde inşa edilen deprem konutlarının yapımı hızla ilerliyor.

Kahramanmaraş'da yıkım çalışmaları devam ediyor
Bölgesel

Kahramanmaraş'da yıkım çalışmaları devam ediyor

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası devam eden hasarlı binaların yıkımı yüzde 94 sevilerine ulaştı. Ekiplerin il geneli yıkım işlemi ve enkaz kaldırma çalışmaları sürüyor.