Korkuteli Belediyesi’nden Küçükköy’de Alt Yapı Çalışması
Korkuteli Belediyesi, altyapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda, Küçükköy Mahallesi Akdere Mevkii'nde yağmur suyu tahliyesini kolaylaştırmak amacıyla büz döşeme çalışması gerçekleştirildi.
Korkuteli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Küçükköy’de su baskınları ve selden etkilenen vatandaşların mağduriyetini gidermek için alt yapı çalışması gerçekleştirdi. Akdere Mevkiinde vatandaşların talebi üzerine dere yatağında, Devlet Su İşleri (DSİ) iş birliğiyle yapılan çalışma sonrasında vatandaşların sel ve su baskınlarından kurtulması sağlandı.
Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, ilçe genelinde altyapıyı güçlendirmeye yönelik çalışmaların devam edeceğini belirterek, "Küçükköy Mahallemizden Akdere Mevkiinde büz ihtiyacı olduğuna, vatandaşlarımızın su baskınları ve selden etkilendiğine dair talep geldi. Biz Korkuteli Belediyesi olarak büz temin ettik. İş makinelerimizin boşluğu olmadığı için DSİ bu konuda yardım etti. DSİ Bölge Müdürümüze ve tüm ekibine teşekkür ederiz. Vatandaşlarımızın güvenli ve konforlu bir yaşam sürebilmeleri için kurumlar arası iş birliğiyle hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.
Mahalle sakinleri ve Küçükköy Mahalle Muhtarı Eyüp Çetmi, yapılan çalışmalardan memnuniyetlerini dile getirerek, Korkuteli Belediyesi ve DSİ ekiplerine teşekkür etti.




Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (1)
' OR 1=1 --
8 ay önce / 05.04.2025' OR 1=1 --
Beğendim 0 | Beğenmedim 0 | Cevapla