Korkuteli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kış mevsiminde de ilçenin güzelliğini korumak amacıyla, soğuğa dayanıklı olması ile bilinen Lahana Çiçeği gibi bitkileri, Emekliler Merkezi ve SeyirPark gibi alanlara dikerek çevreye estetik bir görünüm kazandırıyorlar.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, mevsim şartlarına uygun bitkilerle ilçeyi süslerken, çevre dostu uygulamalara da önem veriyor. Lahana Çiçeği dikimleri, özel bir titizlikle gerçekleştirilirken sulama işlemleri modern damlama sulama sistemi kullanılarak yapılıyor. Bu yöntem, su tasarrufu sağlamanın yanı sıra bitkilerin sağlıklı gelişimini destekliyor.
Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran; Kış şartlarına uygun peyzaj çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek, vatandaşların keyifli vakit geçirebileceği daha güzel ve doğal alanlar yaratmayı hedeflediklerini ve ilçedeki sosyal yaşam alanlarını arttıracaklarını ifade etti. Korkuteli’nin parklarında sürdürülen bu çalışmalar, halk tarafından takdirle karşılanıyor.
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Gazze, kıyamete kadar Gazze'lilerin olmaya devam edecektir.
Corendon Alanyaspor, MSV Duisburg forması giyen milli oyuncu Batuhan Yavuz ile 4.5 yıllık sözleşme imzaladı.
Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde, 6 Şubat Depremi Anma Programı kapsamında Gazi Mustafa Kemal İlk/Ortaokulu’nda Afet Farkındalık Eğitimi ve Tatbikatı düzenlendi.
Antalya'da hurdacılıkla uğraşan baba ve oğlunun yaşadığı gecekondu alev alev yandı
Antalya’nın Gazipaşa İlçe Tarım Müdürlüğü, balon balığıyla mücadele kapsamında balıkçıların başvurularını alarak teknelerini kontrol etti ve bilgilendirme yaptı.
Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) ev sahipliğinde düzenlenen 32’nci Bilim Olimpiyatları Ödül Töreni, ANFAŞ Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.
Yorumlar (0)