Antalya

KORKUTELİ BELEDİYESİNE BAKANLIKTAN MOBESE İÇİN 500 BİN HİBE

Geçtiğimiz hafta Ankara'da bir dizi ziyaretlerde bulunan Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek Korkuteli ilçesindeki köylerin güvenliği için MOBESE çalışmaları için Bakanlıktan yardım aldı. Konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Başkan İŞLEK

KORKUTELİ BELEDİYESİNE BAKANLIKTAN MOBESE İÇİN 500 BİN HİBE

Geçtiğimiz hafta Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulunan  Korkuteli Belediye Başkanı  Ömer İşlek  Korkuteli ilçesindeki köylerin güvenliği için MOBESE  çalışmaları için Bakanlıktan  yardım aldı.

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından  açıklamada bulunan  Başkan İŞLEK  “Değerli Korkuteliler; Akparti Korkuteli ilçe başkanı Sayın Kemal Sancaktar ile İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU Beyefendi’yi Milletvekilimiz Sayın Abdurrahman BAŞKAN eşliğinde ziyaret ettik. 52 köyümüzün güvenliği açısından giriş ve çıkışlarına yapmayı planladığımız ve 2 ay önce projesini bitirdiğimiz MOBESE sistemi için kendisinden destek istedim.Çok şükürler olsun ki Sayın Bakanımız hemen talimatlarını verdi ve bu hafta içerisinde ilçemize gönderilmek üzere 500.000 TL ( Eski para ile 500 milyar) projemize hibe katkısı sundu. Bizlerde önümüzdeki hafta köylerimizin Kamera sistemleri ile ilgili hemen çalışmalarımıza başlıyoruz. Sizlerin huzurlarında başta İçişleri Bakanımız olmak üzere milletvekillerimize, il başkanlarımıza ve ilçe başkanlarımıza teşekkürlerimi sunarım .Takdir sizin Hüküm Allahındır. “Az Laf,Çok İş…” dedi.

 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran ilk meclisi Topladı
Yerel Yönetim

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran ilk meclisi Topladı

Korkuteli Belediyesi Meclisi, Belediye Başkanı Saniye Caran’ın başkanlığında yeni dönemin ilk meclis toplantısını yaptı . Komisyon üyeleri belirlendi.

Korkuteli Belediye Çalışanlarının maaş sevinci
Yerel Yönetim

Korkuteli Belediye Çalışanlarının maaş sevinci

Korkuteli Belediyesi’nde yaşanan maaş krizi dün itibariyle sona erdi. Yaklaşık 3 aydır maaşlarını çeşitli sebeplerden dolayı alamayan belediye personeli maaşlarını dün itibariyle bayram öncesi hesaplarına yattı.

Başkan Hakan Tütüncü Korkuteli  ve Elmalı  Köylerinde ne yaptı
Yerel Yönetim

Başkan Hakan Tütüncü Korkuteli ve Elmalı Köylerinde ne yaptı

Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Korkuteli’den sonra Elmalı İlçesi’ne geçti. Abdal Musa Türbesi’ni ve Abdal Musa Kültür ve Sanat Evi’ni ziyaret etti, Tekke Köyü sakinleriyle buluştu. Tütüncü’ye ziyaretlerinde Cumhur İttifakı Elmalı Belediye Başkan adayı Durmuş Ali Gökçe eşlik etti

Eski İlçe Başkanı Sancaktar  Karargahı Ankara'ya Kurdu
Yerel Yönetim

Eski İlçe Başkanı Sancaktar Karargahı Ankara'ya Kurdu

Kısa süre önce belediye başkan adaylığı için Korkuteli Ak Parti İlçe Başkanlığından istifa eden Kemal Sancaktar adeta Ankara’ya karargah kurdu.

Antalya Valisi Hulusi Şahin, üçüncü ilçe ziyaretini Korkuteli’ne yaptı.
Yerel Yönetim

Antalya Valisi Hulusi Şahin, üçüncü ilçe ziyaretini Korkuteli’ne yaptı.

Vali Hulusi Şahin Korkuteli İlçe ziyareti kapsamında ilk olarak Hükümet konağında Kaymakam Sezgin Üçüncü, Belediyte Başkanı Ömer Niyazi İşlek ve ilçe protokolü tarafından karşılandı.

 Önceki Dönem  CHP Korkuteli İlçe Başkanı Şeyhali Kara’nın Set Eleştirisine Cevap Veren   Başkan İşlek Bakın Ne Dedi
Yerel Yönetim

Önceki Dönem CHP Korkuteli İlçe Başkanı Şeyhali Kara’nın Set Eleştirisine Cevap Veren Başkan İşlek Bakın Ne Dedi

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, CHP Önceki Dönem Korkuteli İlçe Başkanı Şeyhali Kara’nın kendisine yönelik söylemlerine karşı açıklamada bulundu.