Antalya / Korkuteli

Korkuteli Esnaf Odası Üyelerini İstanbul Automechanika Fuarına götürecek

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar odası da 45 kişilik bir gurupla, Otomotiv satış sonrası endüstrisi için dünyanın lider ticaret fuarı markası Automechanika Istanbul fuarına gidiyor.

Korkuteli Esnaf Odası Üyelerini İstanbul  Automechanika Fuarına götürecek


  Otomotiv satış sonrası endüstrisi için dünyanın lider ticaret fuarı markası Automechanika'nın Türkiye'deki tek etkinliği olan Automechanika Istanbul, 8-11 Haziran 2023 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek.
Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar odası da 45 kişilik bir gurupla fuara gidiyor.
Otomotiv satış sonrası endüstrisinin 1 numaralı ticaret fuarı markası Automechanika’nın, kıtaların buluştuğu bölgedeki en büyük buluşması Automechanika Istanbul, 2023 yılında da tüm otomotiv satış sonrası sektörü tarafından heyecanla bekleniyor
2022’de 15. kez tüm dünyadan otomotiv endüstrisi profesyonellerini buluşturan fuar, 28 farklı ülkeden 825 katılımcı firma ve 141 ülkeden 13.802’si Türkiye sınırları dışından, 34.552’si ise Türkiye’den olmak üzere toplam 48.354 sektör profesyonelini ağırlayarak önemli bir başarı elde etti. Automechanika Istanbul 2023, 8-11 Haziran tarihleri arasındaTÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştireceği büyük buluşmasında bu kez 1.000’in üzerinde katılımcı firma ve 50.000’in üzerinde ziyaretçiye ulaşarak yeni bir rekora imza atmayı hedefliyor.
Korkuteli Esnaf ve sanatkarlar odası başkanı Mesut Kurtoğlu, “Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak her yıl İstanbul Otomobil Fuarına katılım yapılmaktadır. Bu yıl fuar gezimizin programı 9 Haziran akşamı yola çıkış 10 Haziran Cumartesi günü fuar alanı gezildikten sonra Çanakkale ye hareket ve Çanakkale de 1 gece konaklama, 11 Haziran Pazar günü Rehber eşliğinde şehitlikler gezilerek dönüş yoluna çıkılacaktır. Fuar gezisine katılmak isteyen üyelerimizin en geç 2 Haziran cuma günü mesai bitimine kadar odamıza müracaat etmeleri gerekmektedir. Katılımlar sınırlı sayıda olup 40 kişi altında katılım olursa gezi iptal edilecektir” dedi. Korkuteli gündem  Adem Durmaz

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    BEĞENDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Kaş Kınık Tarım Fuarı kapılarını açtı
Bölgesel

Kaş Kınık Tarım Fuarı kapılarını açtı

Antalya’nın Kaş ilçesinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kaş Kınık Tarım Fuarı kapılarını açtı.

İstanbul Yapı Fuarı'nda Portisan'a yoğun ilgi
Bölgesel

İstanbul Yapı Fuarı'nda Portisan'a yoğun ilgi

Portisan İskele ve Kalıp Sanayi A.Ş., İstanbul Yapı Fuarı'nda ziyaretçilerle buluşarak sektördeki yeniliklerini ve ürünlerini tanıttı. Fuar boyunca yoğun ilgi gören Portisan standında, şirketin iskele ve kalıp sistemleri alanındaki geniş ürün yelpazesi ve sunduğu çözümler sergilendi.

BUTSO Yönetim Kurulu İzmir Doğaltaş Fuarı'nda! Burdur Mermerleri İzmir'de Görücüye Çıktı
Bölgesel

BUTSO Yönetim Kurulu İzmir Doğaltaş Fuarı'nda! Burdur Mermerleri İzmir'de Görücüye Çıktı

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu üyeleri, 17-20 Nisan tarihleri arasında İzmir'de düzenlenen 29. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'nı ziyaret etti.

AK Parti Bucak heyeti İzmir Fuarında
Bölgesel

AK Parti Bucak heyeti İzmir Fuarında

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, AK Parti heyeti ile birlikte İzmir fuarını ziyaret etti. Detaylar haberimizde...

MARBLE İzmir Fuarında Bucak Rüzgarı! Hülya Gümüş Fuarda!
Bölgesel

MARBLE İzmir Fuarında Bucak Rüzgarı! Hülya Gümüş Fuarda!

Burdur Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş MARBLE İzmir Fair 2024 ''29. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarın'' a katıldı.

Bucak Mermer Sektörü İzmir'de Kendini Gösterdi! Başkan Meçikoğlu fuara katıldı
Bölgesel

Bucak Mermer Sektörü İzmir'de Kendini Gösterdi! Başkan Meçikoğlu fuara katıldı

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu önderliğinde bir heyet, İzmir'de düzenlenen MARBLE "29. Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı"'na katıldı.