Antalya / Korkuteli

Korkuteli İstiklal Caddesi alt yapısı yenileniyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, şiddetli yağmurlarda sıkıntı yaşanan Korkuteli İstiklal Caddesi’nde yağmur suyu hattı yapıyor. Devamı haberimizde...

Korkuteli İstiklal Caddesi alt yapısı yenileniyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, şiddetli yağmurlarda sıkıntı yaşanan Korkuteli İstiklal Caddesi’nde yağmur suyu hattı yapıyor. ASAT Genel Müdürlüğü de aynı cadde üzerinde içme suyu hatlarını yeniliyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli’nin en önemli caddelerinden birisi olan İstiklal Caddesi’nde alt yapı yenileme çalışmaları başlattı. Bu kapsamda yıllardır Aşağıpazar ve Karşıyaka mahallerinin en büyük problemlerinden biri olan yağmur suyu problemine son vermek için İstiklal Caddesi’nde yağmur suyu drenajı yapılıyor.


ALT YAPIDAN SONRA ASFALT VE KALDIRIM


1400 metrelik cadde üzerinde yürütülen çalışmayla yağmur suyu alt yapı imalatının tamamlanmasının ardından İstiklal Caddesi’nde asfalt yenileme ve kaldırım çalışmaları da yapılacak. Çalışmanın tamamlanmasıyla Korkutelili vatandaşlar daha konforlu kullanabilecekleri bir yola kavuşacak.


İÇME SUYU HATTI YENİLENİYOR


ASAT Genel Müdürlüğü yapılan kazı çalışmasını fırsat bilerek aynı cadde üzerinde içme suyu hatlarını yenileme çalışması gerçekleştiriyor. Çalışma kapsamında şu ana kadar 1500 metre 110’luk hat yapıldı. İş bitiminde toplamda 3 km 110’luk, 400 metre 400’lük, 250 metre 225’ lik hat yapılacak.


DÖRT DÖRTLÜK HİZMET

 

Yıllardır her yağmur sonrası ciddi sıkıntılar yaşadıklarını söyleyen Korkutelililer, yağmur suyu çalışması sonrası asfaltı ve kaldırımıyla İstiklal Caddesi’nin dört dörtlük olacağını söyledi.


YELTEN’DE İÇME SUYU HATTI YENİLENDİ


ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Korkuteli Yelten Mahallesi’nde de içme suyu şebeke hattı yenileme çalışması gerçekleştirdi. Çalışma kapsamında eski olduğu için 160’lık 3730 metre, 110’luk 6300 metre ve 63’lük 8175 metrelik boru imalatı yapılarak hat değişimi gerçekleştirildi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya’daki çevre paydaşlarıyla bir araya geldi
Bölgesel

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya’daki çevre paydaşlarıyla bir araya geldi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, çevre konusunda çalışmalar yapan sivil toplum kuruluşları ve kamu kurumlarıyla Zeytin Park'ta bir araya geldi.

Antalya'da Büyükşehir’den 19 Mayıs Futbol Turnuvası
Spor

Antalya'da Büyükşehir’den 19 Mayıs Futbol Turnuvası

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı’na özel düzenlediği futbol turnuvasını başladı.

Döşemealtı 'na 350 milyonluk yatırım
Bölgesel

Döşemealtı 'na 350 milyonluk yatırım

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ASAT Genel Müdürlüğü Döşemealtı ilçesi Altınkale, Bahçeyaka, Yeniköy ve Çıplaklı Mahallelerini kapsayan yaklaşık 350 milyon TL’lik kanalizasyon çalışması gerçekleştiriyor.

Antray küçük kitapseverleri ağırladı
Yaşam

Antray küçük kitapseverleri ağırladı

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yürüttüğü "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında öğrenciler Antray'da kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi.

Korkuteli  Dereköy 'e Çok amaçlı salon yapılıyor
Bölgesel

Korkuteli Dereköy 'e Çok amaçlı salon yapılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Dereköy Mahallesi’nde 1443 metrekare alan üzerinde 561 metrekare kapalı alana sahip olacak çok amaçlı salon inşa ediyor. Yaklaşık 17 milyon TL’lik bir yatırım bedeli ile tamamlanacak olan çok amaçlı salonun içerisinde mutfak, hazırlık odası ve tuvaletler de bulunacak.

 ATASEM'de Aşçılıktan el sanatlarına hobi ve iş istihdamı imkanı
Yaşam

ATASEM'de Aşçılıktan el sanatlarına hobi ve iş istihdamı imkanı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Sanat Eğitim Merkezi’nde (ATASEM) kursiyerler aldıkları eğitimlerle hem hobi ediniyor hem de yeni iş imkanlarına kavuşuyor.