Antalya / Korkuteli

Korkuteli MHP’de Kongre Heyecanı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Korkuteli İlçe Teşkilatı kongre yapacak. 26 Eylül Cumartesi saat 10.00 da Korkuteli Recep Gürbüz Spor Salonunda yapılacak kongrede, mevcut Başkan Av. Medine Yapılmışev ile yola devam edilecek. Kongre için pandemi kurallarına dikkat edilerek hazırlıklar yapılıyor.

Korkuteli MHP’de Kongre Heyecanı

MHP Korkuteli İlçe Teşkilatı Cumartesi Günü Kongre Yapacak.

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Av. Medien Yapılmışev, “Bizler Başbuğumuzun yolunda, Liderimizin emrinde, Ülkücü Yeminine Sadık kalarak çalışmayı kendimize şiar edindik. Bu minvalde, 26 Eylül Cumartesi saat 10.00 da Korkuteli Recep Gürbüz Spor Salonunda Kovid 19 nedeni ile Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda, delegelerimiz ve davetli misafirlerimizin katılımı ile gerçekleşecek olan MHP Korkuteli İlçe Kongremizin, toyumuzun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

MHP Korkuteli İlçe Başkanı Av.Medine Yapılmışev 'den Açıklama
Yerel Yönetim

MHP Korkuteli İlçe Başkanı Av.Medine Yapılmışev 'den Açıklama

Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, pazar günü gerçekleştirilen yerel seçimin ardından basın açıklamasında bulundu.

Başkan Medine Yapılmışev 'den İddialı Paylaşım
Yerel Yönetim

Başkan Medine Yapılmışev 'den İddialı Paylaşım

Milliyetçi Haraket Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, sosyal medya hesabından kazanacak aday vurgusu yaparak; 

Antalya MHP İl Başkanı Seçildi Onur Temel  Yeniden Başkan
Yaşam

Antalya MHP İl Başkanı Seçildi Onur Temel Yeniden Başkan

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 14. Olağan İl Kongresi’nde tek aday olarak seçime giren mevcut başkan Onur Temel 585 oy ile yeniden il başkanı seçildi.

Av.Medine Yapılmışev  yeniden Başkan
Etkinlik

Av.Medine Yapılmışev yeniden Başkan

Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe Başkanlığı’nın Olağan Kongresi’ne tek liste aday olarak giden mevcut başkan Av. Medine Yapılmışev güven tazeledi.

Korkuteli MHP İlçe Teşkilatı Aşure Dağıttı
Etkinlik

Korkuteli MHP İlçe Teşkilatı Aşure Dağıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Korkuteli İlçe Teşkilatı, saat 11.00’da İlçe Teşkilatında her yıl Muharrem ayının 10’uncu gününde kutlanan aşure günü nedeniyle, annesinin odun ateşinde pişirdiği 1 kazan Aşureyi vatandaşlara ikram etti.

MHP Antalya Milletvekili Adayları  Sahada
Yaşam

MHP Antalya Milletvekili Adayları Sahada

MHP Milliyetçi Hareket partisi Antalya Milletvekili Adayları Mustafa Aksoy , Hayati Peker ve Av. Serkan Öztürk Korkuteli İlçesinde