Korkuteli İlçe müftüsü Selim Yazıcı, Korkuteli müftülüğü olarak ilçede bulunan yetim ve öksüz çocukları aileleri ile birlikte sosyal proje olarak Diyanet İşleri Başkanlığının başlattığı yardımlaşma ve birlik çağrısı altında sloganlaştırdığı “Gelin gönüller yapalım, belki bir yetimin belki bir mazlumun ve belki de kırık bir gönlün, gönüllerin gerçek sahibinin hatırı için her zaman” programıyla Korkuteli Belediyesinin işbirliği yaptığı gönül dostlarının katkılarıyla 20 çocuğu Seyir parkta gezdirdik. Seyir parkta güzel bir gün yaşadılar. Destek olan Korkuteli belediyesine teşekkür ederiz dedi.
Yetim ve öksüz çocuklar, program sonrası hep birlikte fidan diktiler.
Antalya Korkuteli Anadolu Gençlik Derneği, her yıl olduğu gibi bu 2022 yılında da Mekke'nin Fethi Dolayısıyla Program düzenledi
Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Gölhisar ilçesinde yaşanan sel nedeniyle desteğe gitti. Başkan Ercengiz, geçmiş olsun dileklerini iletti.
Antalya’nın Serik ilçesinde iddiaya göre yabancı bir turist alkollü bir şekilde seyir halindeki taksiden atladı. Rus uyruklu turist, arkasından gelen midibüsün çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.
40 ülkeden yaklaşık 6 bin hazır giyim alıcısı Antalya’da düzenlenen fuarda buluştu. Alıcılar, kadın, erkek, çocuk, ayakkabı, iç giyim ve ev tekstil sektörlerinde 150 Türk firması ile bir araya geldi.
Afyonkarahisar’da FETÖ terör örgütünün sözde ‘A’ mütevelli heyetinde yer alan ve 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli, polisin düzenlediği operasyonla yakalandı.
Afyon’da kontrolden çıkarak devrilen canlı hayvan yüklü tırdan çevreye dağılan büyükbaş hayvanlara çarpan otomobilde bulunan AK Parti Manisa Milletvekili Bahadır Nahit Yenişehirlioğlu ve oğlu yaralandı.
Yorumlar (0)