NAZLI İRFAN ÖNAL İMAM HATİP ORTAOKULU’NDA 5.SINIF VE ANA SINIFI KAYITLARI BAŞLADI
Nazlı İrfan Önal İmam Hatip Ortaokulu’nda İdareci, öğretmen, öğrenci ve velileri ile bütünleşip ortak akıl yürüten bir yönetim anlayışıyla, okulumuz için mesai gözetmeksizin canla başla çalışan dinamik öğretmen kadrosuyla eğitim öğretime tüm hızıyla devam ediyor.
Nazlı İrfan Önal İmam Hatip Ortaokulu; İlçe birincileri çıkaran, Fen ve Sosyal Bilimler Liselerine öğrenci yerleştiren, 15 kişilik sağlıklı ve ferah sınıf ortamında, Yabancı Dil Ağırlıklı (İngilizce ) nitelikli bir eğitim ortamı sunmaktadır.
Zengin kütüphanesi, bilgisayar laboratuvarı, akıl ve zekâ oyunları sınıfı, konferans salonu, kantin ve ferah bir bahçe ile öğrencilerinin sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle desteklendiği bir ortam sunmaktadır.
Ayrıca hayırseverlerin desteklediği okulumuzda bu yıl sürpriz hediyeler de öğrencilere dağıtılacaktır.
5.sınıfa kayıt yaptıran her öğrenciye 3.000 TL Nakit hoş geldin desteği verilecek olup, bunun yanında çekiliş ile tablet, akıllı bileklik, lisanlı forma ve top, akıl ve zekâ kutu oyunları, kırtasiye çeki gibi diğer hediyelerde yer alacaktır.
Okulumuzun anasınıfı bölümünde de 4, 5 ve 6. yaş çocuklarımız için tam gün eğitim öğretim yapılmaktadır. Sabahtan öğleye kadar okul öncesi programı, öğleden sonrada dini eğitim programı uygulanan okulumuzda 2 şube yer almaktadır.
5.sınıf ve Ana Sınıfı kayıtları başlamıştır.
Burdur’un en yüksek noktası olan Kestel Dağı, 6 Aralık 2025 itibarıyla etkili olan yağışların ardından beyaz örtüyle kaplandı. Bucak ilçesi sınırlarındaki zirvede kış manzarası gece yarısı itibarıyla kendini gösterdi.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)