Burdur Valiliği tarafından jandarma komutanlığı tarafından vatandaşların huzuru, güvenliği ve sağlığının korunmasına yönelik yürütülen çalışmalar hususunda bilgilendirme yapıldı.
Güvenlik güçlerimiz tarafından vatandaşlarımızın huzuru, güvenliği ve sağlığının korunmasına yönelik yürütülen çalışmalar kararlılıkla devam etmektedir.
Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığı tarafından 15 Mayıs 2020 Cuma günü (15.00-24.00) saatleri arasında Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında uygulama yapılmıştır.
28 ekip, 111 personel ile icra edilen uygulamada, 334 umuma açık yer ve çevresi, 1.080 araç kontrol edilmiş, 786 şahsın UYAP/GBT sorgusu yapılmış, 1 aranan şahıs (yoklama kacağı) yakalanarak idari işlem yapılmış, sokağa çıkma yasağına tabi yirmi yaş altı 3 şahsa 6.692 TL, sosyal mesafe kurallarına uymayan 3 şahsa ise 1.176 TL idari para cezası uygulanmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)