Köy-Koop Burdur Birliği'nde yapılan seçimli olağan genel kurul toplantısı sona erdi ve yeni başkan seçildi. Yarıköy Muhtarı Muzaffer Macit, en yüksek oyu alarak Köy-Koop Burdur Birliği Başkanı oldu.
Burdur Ticaret ve Sanayi Konferans Salonu'nda bugün (27 Haziran 2024 Perşembe) yapılan genel kurulda Divan Başkanlığını Köy-Koop Merkez Birliği Genel Başkanı Eray Çiçek yaptı. Seçim sonuçları ise şu şekilde açıklandı:
Muzaffer Macit (Yarıköy Muhtarı): 195 oy
Osman Bütüner (Önceki Dönem Başkan): 132 oy
Zeki Tanrıöver: 71 oy
Yarıköy Muhtarı Muzaffer Macit, aldığı 195 oy ile en yüksek oyu alarak Köy-Koop Burdur Birliği Başkanı seçildi. Muzaffer Macit'in başkan seçilmesi, üyeler arasında büyük bir sevinçle karşılandı. Macit, birlik üyelerine teşekkür ederek, Köy-Koop Burdur Birliği’ni daha ileriye taşımak için çalışacağını belirtti.
Divan Başkanlığını yapan Köy-Koop Merkez Birliği Genel Başkanı Eray Çiçek, yeni yönetim kurulunun hayırlı olmasını dileyerek, seçim sonuçlarının Birlik için olumlu bir dönemin başlangıcı olmasını temenni etti. Çiçek, “Muzaffer Macit ve yeni yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Birliğin güçlenmesi ve daha iyi hizmetler sunması için hep birlikte çalışacağız.” dedi.
Burdur’un en yüksek noktası olan Kestel Dağı, 6 Aralık 2025 itibarıyla etkili olan yağışların ardından beyaz örtüyle kaplandı. Bucak ilçesi sınırlarındaki zirvede kış manzarası gece yarısı itibarıyla kendini gösterdi.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)