Antalya Konyaaltı Belediyesi’nin Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi içerisinde yapımını tamamladığı Konyaaltı Belediyesi Kuluçka Merkezi’nin tanıtımını gerçekleştirdi.
Toplantıda, Konyaaltı Belediyesi Kuluçka Merkezi’nin kuruluş amacı ve misyonu anlatılırken, toplantıya katılan girişimcilerin fikirleri ve beklentileri dinlendi. Önümüzdeki günlerde resmi açılışı yapılarak tam anlamıyla bir proje üssü haline gelecek olan merkez, girişimcilerin başlangıç aşamasındaki iş fikirlerini hayata geçirmelerine imkan tanıyacak.
Girişimcilerin, modern çalışma alanlarında çalışma fırsatı bulacağı merkez ‘‘Girişimcilik Ekosisteminin Geliştirilmesi Mali Destek Programı’’ kapsamında 160 metrekare alan üzerine, aynı anda 30 kişiye hizmet verebilecek kapasitede tasarlandı. Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nin toplantı, seminer salonları ve hizmetleri ile desteklenmesi amaçlanan Konyaaltı Belediyesi Kuluçka Merkezi’nde, eğitimler, atölye çalışmaları, mentor desteği, iş dünyası yatırımcıları ve ekosistem aktörleri ile buluşmalar gerçekleştirileceği bildirildi.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)