Burdur

KULÜPLER ARASI HALK OYUNLARI İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

KULÜPLER ARASI HALK OYUNLARI İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Halk Oyunları Federasyonu İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Kulüpler Arası Halk Oyunları İl Birinciliği yarışması 16 Mart 2019 Cumartesi günü İstiklal Yerleşkesi MAKÜ …

KULÜPLER ARASI HALK OYUNLARI İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

KULÜPLER ARASI HALK OYUNLARI İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Halk Oyunları Federasyonu İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Kulüpler Arası Halk Oyunları İl Birinciliği yarışması 16 Mart 2019 Cumartesi günü İstiklal Yerleşkesi MAKÜ Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından Halk Oyunları Federasyonu İl Temsilcisi Ali İhsan Erkan tarafından açılış konuşması gerçekleştirdi.

Halkın yoğun ilgi gösterdiği Kulüpler Arası Halk Oyunları İl Birinciliği yarışması Geleneksel Düzenlemesiz dalda Minikler ve Büyükler kategorisinde, Geleneksel Düzenlemeli dalda Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler kategorisinde gerçekleştirildi.

Geleneksel Düzenlemesiz Dal Minikler kategorisinde 86.66 puan alan Bahçelievler Şehit Sıtkı Kara İlkokulu Gençlik ve Spor Kulübü birinci, 84.66 puan alan Özel Burdur Bahçeşehir Koleji İlkokulu Gençlik ve Spor Kulübü ikinci olurken, Büyükler kategorisinde 88.33 puan alan Bucak Gençlik Spor Kulübü birinci oldu.

Geleneksel Düzenlemeli Dal Minikler kategorisinde 88.33 puan alan Bahçelievler Şehit Sıtkı Kara İlkokulu Gençlik ve Spor Kulübü birinci, Yıldızlar kategorisinde 89.00 puan alan Özel Bahçeşehir Koleji Ortaokulu Gençlik Spor Kulübü birinci, Gençler kategorisinde 90.66 puan alan Burdur Spor Kulübü birinci ve Büyükler kategorisinde 90.00 puan alan Burdur Belediye Gençlik ve Spor Kulübü birinci oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan ödül töreninde dereceye giren takımlara ödülleri Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Genel Sekreteri Ali Nihat Gündüzalp, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Spor Kompleksi Müdürü Öğretim Görevlisi Ali Karacakaya, Halk Oyunları Federasyonu İl Temsilcisi Ali İhsan Erkan, Halk Oyunlar Federasyonu Hakem Kurulu Başkanı Fatih Karabacak ve hakemler tarafından verildi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Avukat Fethi Öksüz: - "Burada bir eziyet, bir işkence var"
3. Sayfa

Avukat Fethi Öksüz: - "Burada bir eziyet, bir işkence var"

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) hayatını kaybeden ve sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş'ın ailesinin avukatı Fethi Öksüz, "Yağmur'un kaşlarının ve saçlarının ön kısımlarının tıraşlanması gibi durumlar da söz konusu.

Hem Dövdüler, Hem Kayda Aldılar! Yakalandılar
3. Sayfa

Hem Dövdüler, Hem Kayda Aldılar! Yakalandılar

Isparta’da bir grup gencin bir kişiye yumrukla saldırdığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntüler sonrası harekete geçen emniyet ekipleri saldırgan 4 genci yakaladı.

 Denizli OSB Ligi'nin şampiyonları belli oldu
Spor

Denizli OSB Ligi'nin şampiyonları belli oldu

2023- 2024 Denizli OSB Futbol Süper Lig ve Yükselme Grupları'nın şampiyonlarını belirlemek için final karşılaşmaları yapıldı. Bu yıl 19. kez düzenlenen turnuvada Yükselme Grubu şampiyonu Altınbaşak Tekstil, Süper Lig şampiyonu ise Mek Tekstil oldu.

İstanbul'da Trafik Yoğunluğu Arttıkça Artıyor
3. Sayfa

İstanbul'da Trafik Yoğunluğu Arttıkça Artıyor

İstanbul'da haftanın son günü yağışın da etkisiyle trafik yoğunluğu yüzde 80'e ulaştı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Meclisi Başkanı Zorlu Töre  Türk Devletlerinde Eğitim Birliğinin Önemi Üzerine Konuştu
Dünya

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Meclisi Başkanı Zorlu Töre Türk Devletlerinde Eğitim Birliğinin Önemi Üzerine Konuştu

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Gazi Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi ve Eğitim Yöneticileri ve Uzmanları Derneği (EYUDER) tarafından Antalya'da düzenlenen 15’inci Uluslararası Eğitim Yönetimi Forumu’na katıldı.

CHP Geçmiş Dönem İl Genel Meclis Üyesi Hakan Açar,  Başkan Gümüş'ü Ziyaret Etti
Bölgesel

CHP Geçmiş Dönem İl Genel Meclis Üyesi Hakan Açar, Başkan Gümüş'ü Ziyaret Etti

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi'nin geçmiş dönem il genel meclis üyesi Hakan Açar ve beraberindeki değerli misafirlerini ağırladı.