Antalya’nın Kumluca ilçesinde yapımı devam eden Kumluca Devlet Hastanesi’nin yıl sonuna kadar tamamlanıp 2023 yılında hizmete açılacağı bildirildi.
Yapımı devam Kumluca Devlet Hastanesi inşaatını inceleyen AK Parti Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal, yeni hastane binasının bodrum ve terasıyla beraber 11 katlı 24 bin metrekare kapalı alan, 2 bin 200 metrekare acil servis, ameliyathane, yoğun bakım, doğumhane, yeni doğan ve idari binalar cerrahi branş servisleri olan, her odası tek kişilik her bir katta sadece yedi yatak olan üst düzey bir hastane olacağını söyledi.
2023 yılının ilk günlerinde hizmet vermesi bekleniyor
Hastanenin ayrıca 124 araçlık üç katlı kapalı otoparkı olacağını belirten Uysal, “Hastanemizin tamamında kullanılan tüm malzemeler birinci sınıf olup yapılan işçilik en üst standartlardadır. Sterilizasyon çamaşırhanesi ve yemekhanesi de olan bu yeni binamız Krom İnşaat tarafından yapılmakta ve Kasım 2022’de tamamen bitirilip teslim edilmesi planlanıyor. Allah’ın izni ile hastanemizin 2023 yılının ilk günlerinde de hastanemizin halkımızın kullanımına açılacağına inanıyorum” dedi.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)