Kütahya

Kütahya'da Park Çalışmlarında sona gelindi

Yaşam Parkı hizmete sunuldu Haber Detayı..

Kütahya'da  Park Çalışmlarında sona gelindi

Kütahya Belediyesi, Yaşam Parkı’ndaki çalışmaları tamamlayarak açılışını gerçekleştirdi.
Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, törende yaptığı konuşmasında, Kütahyalıların huzurlu vakitler geçirebilecekleri yeni bir mekana daha kavuştuğunu ifade etti. Işık, "Hayırla yad edilecek, yıllarca şehrimize ve şehrimizin güzel insanlarına hizmet edecek bir eserin daha açılışında birlikteyiz. Böyle bir günde burada bizi yalnız bırakmadığınız için öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum. Sizlerin de yakından takip ettiği ve son dönemde hepimizin gözlediği gibi son iki aydır neredeyse gün aşırı yağmurlar yaşandı. Şükür bu günlere geldik. Yaşam Parkı, şehrimizin merkezinde birden çok mahallemize hizmet edecek anıt ağaçların da içinde bulunduğu dolayısıyla birçok kurumun bir araya gelerek çalışarak karar verip hizmete açtığımız bir park. Bu vesileyle Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğümüze, Anıtlar Kurulu Müdürlüğümüze, diğer ilgili kamu kurum ve kuruluşlarımızın müdürlerine ve çalışanlarına huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Çok emek verildi. Zemini bozmadan, tesviyeyi değiştirmeden Anıtlar Kurulunun o şartla izin verdiği bu parkın restorasyon işlemine 2021 yılı sonlarında başladık. 2 yıl içerisinde malum piyasadaki dalgalanmalardan dolayı ihaleyi alan firma tüm malzemeleri temin etmiş olmasına ve imalata başlamış olmasına rağmen ailesinde bir kanser vakası yaşandığı için her şeyi bir tarafa bırakıp fesih hakkını kullandı. O arada yeniden ihaleye çıktık. Sadece elektrik direklerinin ihale yoluyla alınıp bıraya konulması için en az 6 ay bekledik. Bu arada da bir taraftan imalatlar devam ederken diğer hazırlık süreçleri de tamamlandı. Şükürler olsun bu parkımızın tüm işleri bitti, arkasından da Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzle eksikleri tamamladık. Bugün de bu programı tertip edip açılışımızı yapalım istedik ama daha önce buraya geldiğimde vatandaşlarımız hem akşam hem de gündüzleri burayı çok iyi kullanıyorlar. İnşallah koruyarak bu tür kıymetli alanları gelecek nesillere aktaracak şekilde yapılan hizmetlere zarar vermeden kullanırsak biz daha mutlu olacağız” ifadelerini kullandı.
Kesilen kurdelenin ardından Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ve il protokolü, parkta bulunan vatandaşlarla bir araya geldi.(İHA)

Kütahya'da  Park Çalışmlarında sona gelindi Kütahya'da  Park Çalışmlarında sona gelindi Kütahya'da  Park Çalışmlarında sona gelindi

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

İlkay Güngör, Ankara'da MHP Yetkilileri ile Görüştü!
Bölgesel

İlkay Güngör, Ankara'da MHP Yetkilileri ile Görüştü!

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Ankara'da Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) üst düzey yetkilileri ile görüştü. Görüşmelerde Kızılkaya'da yapılan hizmetler ve yeni projeler hakkında bilgi verdi.

Antalya'da EKDAĞ'ın Yeni Ekibi Belli Oldu
Bölgesel

Antalya'da EKDAĞ'ın Yeni Ekibi Belli Oldu

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin iştirakçi kuruluşu EKDAĞ'ın yeni yönetimi belli oldu. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Manavoğlu, Genel Müdür ise Ahmet Aydın olarak atandı.

Antalya'da Önemli Kararlar Alındı!
Yerel Yönetim

Antalya'da Önemli Kararlar Alındı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayı devam meclisi toplantısında önemli kararlar alındı. Büyükşehir ve ASAT'ın 2023 mali yılı kesin hesapları oy birliğiyle kabul edildi.

Bucak Belediyesi Daha Güvenli Ulaşım İçin Sahada
Bölgesel

Bucak Belediyesi Daha Güvenli Ulaşım İçin Sahada

Bucak Belediyesi tarafından ilçede yol bakım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Yol parke tamiratı, kaldırım parke ve bordür tamiratı, altyapı güçlendirme çalışmaları ve asfalt yama çalışmaları tamamlandı.

Kredi Faizleri Esnafı Yok Edecek! Başkanından Tepkili Açıklama!
İş Dünyası

Kredi Faizleri Esnafı Yok Edecek! Başkanından Tepkili Açıklama!

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mesut Kurtoğlu, kredi kefalet kooperatiflerinden aldıkları krediler için yapılan faiz güncellemesine sert tepki gösterdi.

Bucak'ta Çevreye Duyarlılık Örneği! Necati Topay Öğrencileri İncirhan'ı Temizledi!
Bölgesel

Bucak'ta Çevreye Duyarlılık Örneği! Necati Topay Öğrencileri İncirhan'ı Temizledi!

Necati Topay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, "Ben Her Yerde Varım" Projesi kapsamında okul bahçesinde ve İncirhan mesire alanında çevre temizliği ve peyzaj çalışması gerçekleştirdi.