Afyonkarahisar

Kütüphane Haftasında kitap okumanın önemi anlatıldı

Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, kitap okuma alışkanlığının küçük yaşta çocuklara kazandırılmasının eğitimde çok önemli bir adım olduğunu ifade etti.

Kütüphane Haftasında  kitap okumanın önemi anlatıldı

Afyonkarahisar Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, kitap okuma alışkanlığının küçük yaşta çocuklara kazandırılmasının eğitimde çok önemli bir adım olduğunu ifade etti.
Kaymakam Bilici, Emirdağ Halk Kütüphanesi’nde bu yıl 59’ncusu gerçekleştirilen ‘Kütüphane Haftası’ kutlama programına katıldı. Bu yıl ‘Kütüphane İyileştirir’ temasıyla ilk defa yapılması nedenin coşkulu bir şekilde kutlanan etkinliğe katılarak bir yıl boyunca kitap okuyarak dereceye girenlere hediyelerini takdim edildi Etkinlikle ilgili bir açıklama yapan Kaymakam Bilici okuma akışkanlığının önemine dikkat çekerek, kitap okumanın çocukluktan başlayarak her yaş grubu için önemli olduğuna vurgu yaptı.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Alaşehir'de Kütüphane Haftası Yoğun Katılımla Kutlandı!
Etkinlik

Alaşehir'de Kütüphane Haftası Yoğun Katılımla Kutlandı!

Bu yıl 60'ıncısı kutlanan Kütüphane Haftasında Alaşehir İlçe Halk Kütüphanesini 2 bin 500 kişinin ziyaret ettiği açıklandı.

Akdağmadeni’nde  Kütüphane Haftasına yakışır etkinlik
Bölgesel

Akdağmadeni’nde Kütüphane Haftasına yakışır etkinlik

Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesinde 25-31 Mart günleri arasında kutlanan Kütüphane Haftası dolayısıyla açık havada kitap okuma etkinliği düzenlendi.

İhsaniye’de Kütüphane Haftası kutlandı

İhsaniye’de Kütüphane Haftası kutlandı

Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, kitap okumanın önemini ve yaygınlaştırılması gerektiğini ifade etti.

Korkutelili Başpehlivanlar Yuvaya Döndü
Bölgesel

Korkutelili Başpehlivanlar Yuvaya Döndü

Korkutelili Başpehlivanlar Okan Acar ve Ali İhsan Batmaz yuvaya döndü. Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran Pazar günü yapılacak Kumluca Güreşlerinde her iki başpehlivanın da Korkuteli Belediyesi adına güreşeceklerini ifade etti.

Antalya Kemer'de Kariyer Ve Tadım Şenliğinde Başkan Topaloğlu Damgası
Bölgesel

Antalya Kemer'de Kariyer Ve Tadım Şenliğinde Başkan Topaloğlu Damgası

Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksek Okulu tarafından 'Kariyer günleri ve tadım şenliği' düzenlendi. Başkan Topaloğlu, 'Kariyer günleri ve tadım şenliği' etkinliğinde mangalın başına geçerek öğrencilere kendi elleriyle köfte pişirdi.

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin kısa adı MAG  göreve hazır
Bölgesel

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin kısa adı MAG göreve hazır

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin kısa adı MAG olan afet gönüllüsü programına katılan 32 kişi, AFAD eğitim ve tatbikatını başarıyla tamamlayarak GEA Arama Kurtarma ekibinin üyesi oldu.