Kırşehir’de, bir kuyumcudan 11 adet alyans çalan 1’i kadın 3 kişi tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, tarihi Uzun Çarşıda bulunan bir kuyumcuya gelen şüpheli 3 kişi, 11 adet alyans çalarak kaçtı. Olayın ardından çalışma başlayan Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, bölgede geniş çaplı inceleme başlattı. Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ekipler, şahısların E.K, E.S. ve E.S. olduğunu belirledi. Şüphelilerin adreslerini tespit ederek operasyon düzenleyen ekipler, şahısları yakaladı. Evde yapılan aramada kuyumcudan çalınan alyanslar da ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İşletme sahiplerinden Hamdi Yüksel olayı anlatarak, "Olay, akşam saatlerinde meydana geldi. Dükkana 1 kadın, 2 erkek geldi. İşyerimizden alyans çalmaya çalıştı. Bizde yakalayınca diğer şahıslar diğer alyansları da alarak çıktılar. Koştuk ama yakalayamadık. Şikayetçi olduk. Polis şahısları aynı gün içerisinde yakaladı. Çalınan malzemeleri aldık. Polisler büyük bir gayret sarf etti. Allah razı olsun" dedi.
İHA
Adana’da bir kişi tabancayla girdiği kuyumcuyu etkisiz hale getirip, bir poşet altını alıp kaçtı.
Diyarbakır Mezopotamya Kuyumculuk Kuyum Makineleri ve Franchise Fuarı’nda “Diyarbakır hasır bileziği” ve Zerzevan Kalesi’nde çıkartılan takılar sergilenecek.
Çankırı’nın Kurşunlu ilçesinde, bir kuyumcudan altın bilezik çalan şüpheli polis ekiplerince yakalandı.
Üsküdar’da cadde üzerindeki kuyumcu dükkanının kepenk ve kapı kilitleri kırılarak soyuldu. Hırsızlar, 2 buçuk milyon değerindeki altınları çaldıktan sonra kayıplara karıştı.
Diyarbakır ‘hasır bileziği’ Dubai’de tanıtıldı
Antalya’da kimliği belirsiz iki kadının kuyumcuya bozdurmak için getirdiği zincir kolyenin, işletme sahibinin dikkati sayesinde sahte olduğu anlaşıldı. Devamı haberimizde..
Yorumlar (0)