Çeltikçi İlçesi, Kuzköy’de 3. kez düzenlenen Burdur Çeltikçi Kuzköy Kültür, Sanat ve Gençlik Festivali yoğun ilgi gördü.
Eski Kuzköy İlköğretim okulu’nda yapılan festivale, Çeltikçi İlçe Kaymakamı Abdullah ÖZÜBEK, Çeltikçi Belediye Başkanı Recep AYDIN, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa KARAHAN, Kuzköy Muhtarı İsmail Çetin ve yüzlerce vatandaş katıldı.
Festival’de Teke Yarımadasının Türkülerini seslendiren, Halk Müziği sanatçıları Hafız Rıza Yağız, İsmail Çakır, Umut Sülünoğlu, Uğur Önür ve Gabazeyinler ekibi sahne aldı.
Programın ardından çekilişle hak kazanan talihlilere hediyeleri verildi.
Program sonunda konuşan; Kuzköy Muhtarı İsmail Çetin; ” Böylesi sosyal etkinlik ve birliktelikler bizim için çok önemli. Bu ve benzer kültürel etkinliklere ve organizasyonlara her zaman imza atacağız ” diye konuştu.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)