Çanakkale

Lapseki'de Kitap Festivali ve İmza Günleri Büyük İlgi Gördü - Haberler

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde, Lapseki Kaymakamlığı, Lapseki Belediye Başkanlığı ve Lapseki İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü katkılarıyla düzenlenen 5. Kitap Festivali ve İmza Günleri'nin açılışı gerçekleştirildi.

Lapseki'de Kitap Festivali ve İmza Günleri Büyük İlgi Gördü - Haberler

ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde, Lapseki Kaymakamlığı, Lapseki Belediye Başkanlığı ve Lapseki İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü katkılarıyla düzenlenen 5. Kitap Festivali ve İmza Günleri'nin açılışı gerçekleştirildi.
Lapseki Belediyesi Sosyal Tesisler 2’de gerçekleştirilen açılışa Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Hasan Engin ve vatandaşlar katıldı. Kitap Festivalinde Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, yazarlar ile bir araya geldi.
Yaklaşık 10 gün açık olacak kitap fuarında her gün ayrı yazarlar gelerek, fuarı ziyaret edenlerin kitaplarını imzalayacak.
Kitap fuarını gezen Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, "Ben öncelikle herkesin mübarek Ramazan’ını kutluyor, hayırlı ramazanlar diliyorum. Bir hafta boyunca açık kalacak kitap fuarına biz genç yaşlı demeden herkesi bekliyoruz. Bundan sonraki kitap fuarımızı inşallah kiraz festivalinde yapacağız. Yılda birkaç defa kitap fuarı yapıyoruz bu yıl Mart ayı Ramazan ayına özel olarak geldi yazarlarımız kitaplarıyla. Burada yaklaşık bin 500 çeşit kitap ve 15 binin üzerinde de kitap var kitap severler buraya geldiğinde istedikleri kitabı bulabileceklerini düşünüyor herkesi kitap fuarına bekliyorum” dedi.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

KİTAP FESTİVALİ BAŞLIYOR
Bölgesel

KİTAP FESTİVALİ BAŞLIYOR

Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen Kitap Festivali Konferans ve Sergi Merkezi’nde başladı. Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Merkezi’nde düzenlenen Kitap Festivali 15 – 25 Şubat tarihleri arasında Tanınmış yazarları okuyucularıyla buluşturuyor. 15 Şubat Murat Tavlı, 17 Şubat Ayşegül …

Gazeteci Yazar Mehmet Topal, kabri başında anıldı
Yaşam

Gazeteci Yazar Mehmet Topal, kabri başında anıldı

Gazeteci Yazar Mehmet Topal, vefatının birinci yıl dönümünde, Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti (FHGC) tarafından düzenlenen program ile kabri başında anıldı.

Ayşegül İldeniz’in ‘Ayşegül Işınla Bizi’ Kitabı Yayında
Yaşam

Ayşegül İldeniz’in ‘Ayşegül Işınla Bizi’ Kitabı Yayında

Ayşegül İldeniz’in ‘Ayşegül Işınla Bizi’ isimli kitabı, kitapseverlerle buluştu. Kitapta, İldeniz’in Afrika’dan Amerika’ya gittiği ülkelerin, tanık olduğu hikâyelerin, dokunduğu insanların, dünya ve toplum için ürettiği teknolojik dönüşümlerin izi sürülüyor.

Muğla'da Köyceğiz Ortaokulu'nda 'Bir Kitap Bir İnsan' etkinliği' - Haberler
Etkinlik

Muğla'da Köyceğiz Ortaokulu'nda 'Bir Kitap Bir İnsan' etkinliği' - Haberler

Muğla’nın Köyceğiz Ortaokulu İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 'Bir Kitap Bir İnsan' projesi çerçevesinde Yazar Anıl Baslı’yı ağırladı.

Murat Gülsoy  Ayfer Tunç Mersin'de
Bölgesel

Murat Gülsoy Ayfer Tunç Mersin'de

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Türk edebiyatına birbirinden değerli eserler armağan eden yazarlardan ‘Murat Gülsoy’ ile ‘Ayfer Tunç’u ağırladı.

Munzur Üniversitesi, eğitimci-yazar yetiştiriyor - Haberler
Yaşam

Munzur Üniversitesi, eğitimci-yazar yetiştiriyor - Haberler

Yaklaşık 16 yıl önce kurulan Munzur Üniversitesi, bin civarındaki akademik ve idari personel, 10 bine yaklaşan öğrenci sayısı ile bölgenin yükselen üniversitelerinden biri haline geldi.