Macaristan İstanbul Başkonsolosu Dr. Attila Pintér, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar’a “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulunarak, Macar Günü’nün 58. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali kapsamına alınmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi.
Süleymanpaşa Belediyesi Tarihi Belediye Binası’nda gerçekleşen ziyarette Başkonsolos Pintér’e Macaristan İstanbul Konsolosluğu Ticaret Ateşesi Mikls Bujky, Macaristan Tekirdağ Fahri Konsolosu Erdoğan Erken ve Macaristan İstanbul Başkonsolosluğu Asistanı Helga Walla Karakaya eşlik etti.
Macar Günü 58. uluslararası Tekirdağ kiraz Festivali’nde yerini alacak
Türk Macar ilişkilerinin de konuşulduğu ziyarette Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar önümüzdeki günlerde detaylı programı açıklanacak 58. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali kapsamında gerçekleştirilecek Macar Günü ile ilgili yapılması planlanan organizasyon hakkında bilgi verdi.
Macar Günü’nün 58. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali kapsamına alınmasından dolayı memnuniyetini dile getiren Macaristan İstanbul Başkonsolosu Attila Pintér, Volkan Nallar’ı tebrik edip yeni görevinde başarılar diledi.
Burdur’un en yüksek noktası olan Kestel Dağı, 6 Aralık 2025 itibarıyla etkili olan yağışların ardından beyaz örtüyle kaplandı. Bucak ilçesi sınırlarındaki zirvede kış manzarası gece yarısı itibarıyla kendini gösterdi.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)