İstanbul

Macaristan Başbakanı Orban ve Csanyi'ye Teşekkür: Verimli Bir Maç - Haberler

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Macaristan ile oynanan hazırlık maçını Macaristan Başbakanı Viktor Orban, UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ve Macaristan Futbol Federasyonu Başkanı Sandor Csanyi ile birlikte izledi.

Macaristan Başbakanı Orban ve Csanyi'ye Teşekkür: Verimli Bir Maç - Haberler

İSTANBUL (İHA) - Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Macaristan ile oynanan hazırlık maçını Macaristan Başbakanı Viktor Orban, UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ve Macaristan Futbol Federasyonu Başkanı Sandor Csanyi ile birlikte izledi.
A Milli Futbol Takımı, Budapeşte'de bulunan Puskas Arena'da Macaristan’a hazırlık maçında 1-0’lık skorla mağlup oldu. Müsabakayı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Macaristan Başbakanı Viktor Orban, UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ve Macaristan Futbol Federasyonu Başkanı Sandor Csanyi ile birlikte takip etti.
Maç öncesinde, devre arasında ve sonrasında sohbet toplantıları yapan Büyükekşi, Orban, Ceferin ve Csanyi, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası ile Türkiye ve Macaristan arasındaki köklü ilişkiler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

"Orban ve Csanyi'ye teşekkür ediyorum"
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi çok verimli bir hazırlık maçı oynadıklarını belirterek, "A Milli Futbol Takımımızı ve federasyonumuzu çok iyi ağırlayan Macaristan Başbakanı Viktor Orban'a ve Macaristan Futbol Federasyonu Başkanı Sandor Csanyi'ye misafirperverlikleri için teşekkür ederim. Ülkelerimiz arasında son derece yakın ilişkiler var. 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na hazırlık kapsamında oldukça verimli bir hazırlık maçı yaptık. Hazırlıklarımız Avusturya, İtalya ve Polonya gibi ciddi rakiplerle yapacağımız maçlarla devam edecek" diye konuştu.

"Ceferin'le İstanbul'da da bir araya gelip olumlu bir toplantı yapmıştık"
UEFA Başkanı Sayın Aleksander Ceferin'le de İstanbul'dan sonra yeniden bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Mehmet Büyükekşi, "Ceferin ile geçtiğimiz hafta İstanbul'da 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası ve İtalya ile birlikte ev sahipliği yapacağımız 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası ile ilgili hazırlıklar hakkında olumlu bir toplantı yapmıştık. Bugün de Macaristan ile yaptığımız hazırlık maçımızı birlikte izledik" şeklinde konuştu.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Sonunda Buda Oldu Türkiye’de tüm ligler süresiz olarak ertelendi
Yaşam

Sonunda Buda Oldu Türkiye’de tüm ligler süresiz olarak ertelendi

MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının hakemi Halil Umut Meler’e yapılan saldırı sonrası olağanüstü toplantı yapan Türkiye Futbol Federasyonu, tüm liglerin süresiz olarak erteleme kararı aldı.

“Hakemlerimiz güçlü, tutarlı ve cesur bir tutum sergileyecek”
Spor

“Hakemlerimiz güçlü, tutarlı ve cesur bir tutum sergileyecek”

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Merkez Hakem Kurulu Yaz Semineri kapsamında oyun kuralları bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi işte detaylar..

Ampute Milli Takımı Dünya Kupasında finalde
Spor

Ampute Milli Takımı Dünya Kupasında finalde

Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Kupası yarı finalinde, Ampute Futbol Millî Takımımız Özbekistan'ı 1-0 mağlup ederek finale adını yazdırdı.

Antalya'da cep telefonu kamerasına yansıyan kovalamaca!
Bölgesel

Antalya'da cep telefonu kamerasına yansıyan kovalamaca!

Antalya'nın Alanya ilçesinde trafik polisinin 'dur' ihtarına uymayan motosiklet sürücüsü ile trafik polisi arasında kovalamaca yaşandı. Kovalamaca anları ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Teknik direktörlerden maç sonrası açıklama
Spor

Teknik direktörlerden maç sonrası açıklama

Trendyol 1. Lig'in 31. haftasında Bodrum FK, sahasında Şanlıurfaspor'u 2-1 mağlup etti. maçın ardından teknik direktörler açıklamalarda bulundu.

Galatasaray, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde liderliğini sürdürdü
Spor

Galatasaray, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde liderliğini sürdürdü

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde Karadeniz Ereğli Belediyespor’u 4-2 mağlup eden Galatasaray Petrol Ofisi, puanını 65’e yükselterek bitime 2 maç kala liderliğini sürdürdü.