Vatandaşlardan biri de polis otomobilinin kapısını açarak araç içine bindirilen alkollü sürücüye saldırdı.
Pendik’te geçtiğimiz gün alkollü olduğu iddia edilen otomobil sürücüsü aracının direksiyon hakimiyetini kaybedince takla atarak kaza yaptı. Kaza sonrası olay yerine polis ve ambulans ekibi sevk edilirken sesleri duyan vatandaşlar olay yerine geldi. Takla atan otomobilin sürücüsünün alkollü olduğunu iddia eden mahalleli ise sürücüye tepki göstermeye başladı. Olay yerinde bulunan mahalleliyle kaza yapan sürücü arasında yaşanan gerginlik kısa sürede kavgaya dönüşürken tekme ve tokatlar havada uçuştu. Olay yerine çok sayıda takviye polis ekibi sevk edildi.
Taraflar arasında yaşanan kavga sonrası bir vatandaş polis otomobilinin kapısını açarak araç içine bindirilen alkollü sürücüye saldırdı. Kaza yapan sürücünün olay yerinden götürülmesiyle yaşanan kavga son bulurken polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi aldı.
iha


Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)