Burdur

MAKÜ'de Fen Bilgisi Deneyleri Heyecanı: Bucaklı Minikler Eğlenirken Öğrendi

Bucak Mehmet Akif Ersoy İlkokulu üçüncü sınıf öğrencileri, Fen Bilgisi dersi kapsamında öğrendikleri maddenin hallerini deneylerle öğrenmek için MAKÜ'yü ziyaret etti.

MAKÜ'de Fen Bilgisi Deneyleri Heyecanı: Bucaklı Minikler Eğlenirken Öğrendi

Bucak Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'nun üçüncü sınıf öğrencileri, bugün öğretmenleri Ayşe Ökte ile birlikte MAKÜ'yü ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında Fen Bilgisi dersi kapsamında öğrendikleri maddenin hallerini deneylerle öğrenme fırsatı buldular. Deneyler, Profesör Doktor Yaşar Gök'ün koordinasyonunda gerçekleştirildi.

Öğrenciler, deneylerden büyük bir zevk aldıklarını ve birçok şey öğrendiklerini dile getirdiler.

Ziyaretleri sırasında, S.O.S. laboratuvarlarda lavanta kolonyası yapımını da gözlemleme şansı buldular. Yapılan kolonyalar, eğitim ve etkinliğin sonunda öğrencilere hediye edildi. Öğretmen Ayşe Ökte, etkinlik sonunda Profesör Doktor Yaşar Gök'e teşekkürlerini ileterek, miniklerin dolu dolu geçen bir gün yaşadıklarını ve çok eğlendiklerini ifade etti.

Günün sonunda konuşan Profesör Doktor Yaşar Gök, bu tür etkinlikler ve ziyaretlerin üniversite iş birliklerini arttırmak için önemli olduğunu vurgulayarak, gereken ortamın hazır olduğunu belirtti.

Prof. Dr. Yaşar Gök hem eğitici hem de eğlenceli bir gün geçirdiklerini dile getirirken, bu tür etkinliklerin devam etmesini ve iş birliklerinin daha da güçlenmesini diledi...

MAKÜ'de Fen Bilgisi Deneyleri Heyecanı: Bucaklı Minikler Eğlenirken ÖğrendiMAKÜ'de Fen Bilgisi Deneyleri Heyecanı: Bucaklı Minikler Eğlenirken ÖğrendiMAKÜ'de Fen Bilgisi Deneyleri Heyecanı: Bucaklı Minikler Eğlenirken ÖğrendiMAKÜ'de Fen Bilgisi Deneyleri Heyecanı: Bucaklı Minikler Eğlenirken ÖğrendiMAKÜ'de Fen Bilgisi Deneyleri Heyecanı: Bucaklı Minikler Eğlenirken ÖğrendiMAKÜ'de Fen Bilgisi Deneyleri Heyecanı: Bucaklı Minikler Eğlenirken ÖğrendiMAKÜ'de Fen Bilgisi Deneyleri Heyecanı: Bucaklı Minikler Eğlenirken Öğrendi

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 3
    ALKIŞ
  • 1
    SEVDİM
  • 1
    BEĞENDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

MAKÜ⁺ mobil uygulamasıyla dijital eğitim devrimi başladı
Bölgesel

MAKÜ⁺ mobil uygulamasıyla dijital eğitim devrimi başladı

MAKÜ’nün tanıttığı yeni mobil uygulama, öğrencilere yapay zeka destekli kariyer planlama, etkinlik önerileri ve bireyselleştirilmiş eğitim sunuyor. Detaylar için hemen tıklayın!

MAKÜ'de bahar yarıyılı tanıtım günleri başladı
Etkinlik

MAKÜ'de bahar yarıyılı tanıtım günleri başladı

MAKÜ, 10-14 Şubat tarihleri arasında düzenlenen Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri ile yüzü aşkın toplulukla öğrencilere yeni fırsatlar sunuyor.

MAKÜ'de köy üniversitesi projesi Türkiye’de bir ilk
Etkinlik

MAKÜ'de köy üniversitesi projesi Türkiye’de bir ilk

MAKÜ’nün başlattığı Köy Üniversitesi projesi, Burdur’daki 25 köyde sosyal ve ekonomik kalkınmayı hedefliyor. Kırsal kesimde yaşam kalitesini artırmayı amaçlayan proje Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyor.

MAKÜ ve Burdur İŞKUR Müdürlüğü arasında ‘İŞKUR Gençlik Programı’ protokolü imzalandı
Bölgesel

MAKÜ ve Burdur İŞKUR Müdürlüğü arasında ‘İŞKUR Gençlik Programı’ protokolü imzalandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde müjdesini verdiği üniversite öğrencilerine yönelik başlatılan ‘İŞKUR Gençlik Programı’, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) ve Burdur İŞKUR Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle hayata geçti.

Rektör Dalgar’dan Türkiye Maarif Vakfı Başkanı Mahmut Özdil’e ziyaret
Bölgesel

Rektör Dalgar’dan Türkiye Maarif Vakfı Başkanı Mahmut Özdil’e ziyaret

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, Türkiye Maarif Vakfı Başkanı Mahmut M. Özdil’i makamında ziyaret etti.

MAKÜlü gençten acı haber geldi Caner Güler yaşamını yitirdi
Bölgesel

MAKÜlü gençten acı haber geldi Caner Güler yaşamını yitirdi

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi öğrencisi Caner Güler, Gaziantep’te geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. MAKÜ öğrencisi Caner Güler'in vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.