MAKÜ'de Mutluluk Atölyesi: Öğrencilerin Hayatına Pozitif Dokunuş
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi tarafından başlatılan Mutluluk Atölyesi, öğrenciler için düzenlenen yeni bir programla dikkat çekiyor. "Mutluluk Öğrenilebilir" temasıyla yola çıkan program, öğrencilere hayatlarında mutluluğu nasıl inşa edebileceklerini öğretecek.
Programın temel amacı, öğrencilerin günlük yaşamda mutluluğu nasıl sürdüreceklerini öğrenmeleri. Birçok öğrenci, yoğun ders temposu ve hayatın getirdiği stresle mutlu olma yollarını gözden kaçırabiliyor. Mutluluk Atölyesi ise bu noktada devreye giriyor. Program, konuşmalar ve sohbetler eşliğinde mutlu olmanın yollarını keşfetmeye odaklanıyor.
MAKÜ Stüdyolarında gerçekleşen çekimlerde her hafta farklı konuların işleneceği Mutluluk Atölyesi, öğrencilere yaşamlarını daha olumlu bir bakış açısıyla şekillendirmeyi öğretecek. Mutluluk Araştırmaları Koordinatörü Doç. Dr. Gökmen Arslan’ın yönlendirmesiyle öğrenciler, kişisel mutluluklarını artırmaya yönelik pratik bilgiler edinecekler. Sohbetler ve interaktif çalışmalarla zenginleştirilen program, öğrencilere hem bireysel hem de sosyal hayatta daha mutlu olmanın yollarını keşfetme fırsatı sunuyor.
Özellikle yoğun akademik süreçlerin getirdiği stresi azaltmaya yönelik bilgiler ve teknikler, öğrencilerin daha dengeli ve pozitif bir yaşam sürmelerine katkı sağlayacak. MAKÜ'de gerçekleştirilen Mutluluk Atölyesi programları ile üniversite öğrencilerine kişisel gelişim ve mutluluğa dair farkındalık oluşturulması hedefleniyor.







Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)