Burdur

MAKÜ Spor 4 – Korkuteli Belediyespor 0

MAKÜ Spor 4 – Korkuteli Belediyespor 0

Bölgesel Amatör Lig 8. grupta yer alarak Burdur’u temsil eden MAKÜ Spor ilk haftayı lider kapattı. MAKÜ Spor deplasmanda karşılaştığı Korkuteli Belediyespor’u 4-0 mağlup etti.

MAKÜ Spor, Murat Doksal, Zeki Sinan Akkoyun, Kadir Kaan Sakızlı, Alper Süren, Burak Köse, Alişan Şimşek, Yusuf Can Karakaş, Doğukan Türkkan, Ahmet Can Bulut, Halim Demirok ve Fethi Fındık’tan oluşan ilk 11 ile sahaya çıktı. MAKÜ Spor, Korkuteli 100. Yıl Atatürk stadyumunda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını 12’inci dakikada Ahmet Can Bulut’un penaltıdan, 14. dakikasında Burak Köse’nin bulduğu göllerle 2-0 önde kapadı.

İkinci yarının hemen başında 46. dakikada Kadir Kaan Sakızlı’nın attığı golle durumu 3-0’a getiren ve rakibine şans tanımayan MAKÜ Spor karşılaşmanın 56. dakikasında Fethi Fındık’ın attığı golle durumu 4-0’a getirdi.

Sahadan 4-0 galip ayrılan MAKÜ Spor, ligin ilk haftasında liderlik koltuğuna oturdu.

Karşılaşmayı MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, MAKÜ Spor Kulüp Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kılınç, Korkuteli Kaymakamı Sezgin Üçüncü, Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin, Antalyaspor Kulüp Başkanı Aziz Çetin, MAKÜ Spor yönetimi ve sporseverler izledi.

Karşılaşmayı MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, MAKÜ Spor Kulüp Başkanı Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kılınç, Korkuteli Kaymakamı Sezgin Üçüncü, Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin, Antalyaspor Kulüp Başkanı Aziz Çetin, MAKÜ Spor Yönetimi ve sporseverler izledi.

MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz maç sonrasında soyunma odasında futbolcuları tebrik ederek; “Güzel ve centilmence bir maç oldu. MAKÜ Spor lige iyi bir başlangıç yaptı. Tüm ekibi kutluyorum.” dedi.

MAKÜ Spor Kulüp Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kılınç da MAKÜ Spor’u tebrik ederek, “Sezonun ilk maçı her zaman sıkıntılı olur. Az zamanda çok hızlı transferleri yapıp, iyi bir kamp dönemi geçirdik. Genç ve karakterli futbolculardan oluşan hem Burdur’a, hem de Akif’in adına yakışır bir takım oluşturduk. Deplasmanda net bir skorla ve güzel bir oyunla galip gelmek ve bunun karşılığında da sembolik de olsa grup liderliğini almış olmak bizi ayrıca motive etti. 9 Ekim Pazar günü saat 15.00’te ligin güçlü ekiplerinden Çatalhüyük Çumra Belediyespor’la evimizde karşılaşacağız. Rektörümüz Prof. Dr. Adem Korkmaz’ın sözünü tutarak maçlarımızı Gazi Atatürk Stadında oynayacağız. Tüm Burdur’u bu önemli maça davet ediyoruz. Ayrıca misafirperverliğinden dolayı Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek ve Korkutelispor yöneticilerine çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Burdur MAKÜ Spor, Keçiborlu Spor ile karşı karşıya geldi! Kazanan çıkmadı
Spor

Burdur MAKÜ Spor, Keçiborlu Spor ile karşı karşıya geldi! Kazanan çıkmadı

Bölgesel Amatör Lig'de Burdur temsilcisi MAKÜ Spor, deplasmanda Keçiborlu Spor ile karşı karşıya geldi. Detaylar haberimizde...

Burdur MAKÜSpor seriyi sürdürdü Maçı bu skorla kazandı
Spor

Burdur MAKÜSpor seriyi sürdürdü Maçı bu skorla kazandı

Burdur temsilcisi MAKÜSpor, Bölgesel Amatör Lig 5. grupta deplasmanda Sivaslı Belediyespor'u 4-0 mağlup ederek galibiyet serisini 4 maça çıkardı.

Burdur Maküspor, Irlıganlıspor'u deplasmanda mağlup etti
Spor

Burdur Maküspor, Irlıganlıspor'u deplasmanda mağlup etti

Burdur Maküspor, Bölgesel Amatör Lig 5. Grup'ta 6. hafta mücadelesinde deplasmanda Irlıganlıspor'u 1-2 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti.

Maküspor, BAL'da yeni sezonda galibiyetle başlamak istiyor
Spor

Maküspor, BAL'da yeni sezonda galibiyetle başlamak istiyor

Bölgesel Amatör Lig'de Burdur'u temsil eden Maküspor, 2023-2024 sezonu ilk maçında Kumluca deplasmanında galibiyet hedeflemektedir.

Burdur MAKÜspor, BAL Ligi 5. Grup'ta
Spor

Burdur MAKÜspor, BAL Ligi 5. Grup'ta

Burdur MAKÜspor, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grup'ta mücadele edecek. İşte detaylar...

MAKÜSpor, Oğuzhanspor karşılaşması sona erdi İşte maç sonucu
Spor

MAKÜSpor, Oğuzhanspor karşılaşması sona erdi İşte maç sonucu

Burdur'u Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) kim temsil edecek? sorusu bugün oynanan MAKÜSpor, Oğuzhanspor karşılaşmasının sonucu ile belli oldu.