MAKÜ ve BAKA İş Birliğiyle "Web Uygulama Güvenliği Eğitimi" Tamamlandı!

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) ve Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) iş birliğiyle düzenlenen "Siber Vatan Programı" kapsamında "Web Uygulama Güvenliği Eğitimi" tamamlandı.

MAKÜ ve BAKA İş Birliğiyle "Web Uygulama Güvenliği Eğitimi" Tamamlandı!

MAKÜ ve BAKA İş Birliğiyle "Siber Vatan Programı" Kapsamında Eğitimler Devam Ediyor

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) ve Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) iş birliğiyle düzenlenen "Siber Vatan Programı" kapsamında gerçekleştirilen "Web Uygulama Güvenliği Eğitimi", 20-24 Mayıs 2024 tarihleri arasında başarıyla gerçekleştiriliyor. Eğitimler, MAKÜ-BAKA Teknokent Binası Hayvancılık Teknolojileri Kuluçka Merkezi eğitim salonunda veriliyor.

Eğitimler, siber güvenlik alanında uzmanlaşmak isteyen öğrencilere önemli bir fırsat sunarak, sektördeki nitelikli eleman açığını kapatmaya yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Yazılım Uzmanı Ehlullah Albayrak tarafından verilen eğitimde, siber güvenlik alanında yetenekli profesyonellerin yetiştirilmesi hedeflendi. Programın üçüncü etabında verilen "Zararlı Yazılım Analizi ve Tersine Mühendislik" eğitimi, öğrenciler arasında büyük ilgi gördü.

Eğitimlerin sonunda devam zorunluluğunu yerine getirerek başarılı olan öğrencilere sertifikaları, Burdur Valisi Türker Öksüz, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuz Gürsoy, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Volkan Güler ve Bucak Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Binnur Çığrı tarafından takdim edildi.

Sertifika töreninde kısa bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, "Eğitim programını tamamlayan öğrencileri tebrik ediyor, gelecekteki projelerinde ve kariyer yolculuklarında başarılar diliyorum" dedi.

MAKÜ ve BAKA İş Birliğiyle "Web Uygulama Güvenliği Eğitimi" Tamamlandı!MAKÜ ve BAKA İş Birliğiyle "Web Uygulama Güvenliği Eğitimi" Tamamlandı!MAKÜ ve BAKA İş Birliğiyle "Web Uygulama Güvenliği Eğitimi" Tamamlandı!MAKÜ ve BAKA İş Birliğiyle "Web Uygulama Güvenliği Eğitimi" Tamamlandı!MAKÜ ve BAKA İş Birliğiyle "Web Uygulama Güvenliği Eğitimi" Tamamlandı!MAKÜ ve BAKA İş Birliğiyle "Web Uygulama Güvenliği Eğitimi" Tamamlandı!MAKÜ ve BAKA İş Birliğiyle "Web Uygulama Güvenliği Eğitimi" Tamamlandı!MAKÜ ve BAKA İş Birliğiyle "Web Uygulama Güvenliği Eğitimi" Tamamlandı!MAKÜ ve BAKA İş Birliğiyle "Web Uygulama Güvenliği Eğitimi" Tamamlandı!MAKÜ ve BAKA İş Birliğiyle "Web Uygulama Güvenliği Eğitimi" Tamamlandı!MAKÜ ve BAKA İş Birliğiyle "Web Uygulama Güvenliği Eğitimi" Tamamlandı!MAKÜ ve BAKA İş Birliğiyle "Web Uygulama Güvenliği Eğitimi" Tamamlandı!MAKÜ ve BAKA İş Birliğiyle "Web Uygulama Güvenliği Eğitimi" Tamamlandı!MAKÜ ve BAKA İş Birliğiyle "Web Uygulama Güvenliği Eğitimi" Tamamlandı!MAKÜ ve BAKA İş Birliğiyle "Web Uygulama Güvenliği Eğitimi" Tamamlandı!

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

MAKÜ'de coşkulu mezuniyet töreni
Etkinlik

MAKÜ'de coşkulu mezuniyet töreni

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi 2023- 2024 Akademik Yılı Mezuniyet töreni coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi. Detaylar haberimizde...

Macaristan'da MAKÜ rüzgarı! Birinci olup gururlandırdılar
Bölgesel

Macaristan'da MAKÜ rüzgarı! Birinci olup gururlandırdılar

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Halk Oyunları Ekibi, Macaristan'daki 29. Danube Karnavalı ve Uluslararası Halk Dansları Yarışması'nda birinci oldu. Detaylar için tıklayın.

MAKÜ Bucak Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi İlk Mezunlarını Veriyor
Bölgesel

MAKÜ Bucak Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi İlk Mezunlarını Veriyor

MAKÜ Bucak Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi Yazılım Mühendisliği Bölümünün ilk mezuniyet töreni coşkulu bir atmosferde gerçekleştirildi. Detaylar burada...

MAKÜ'den Yeni Hamle! Embriyo Transferinde Sahaya İndi!
Bölgesel

MAKÜ'den Yeni Hamle! Embriyo Transferinde Sahaya İndi!

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ), embriyo üretim izni olan ilk üniversite olarak, embriyo transferini sahaya taşıdı. Detaylar burada....

Bilim İnsanlarından Dev Çevre Adımı! Oksijeni Artırıyor, Karbonu Azaltıyor
Bölgesel

Bilim İnsanlarından Dev Çevre Adımı! Oksijeni Artırıyor, Karbonu Azaltıyor

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nden dev çevre projesi: "aLgaç" adı verilen fotobiyoreaktör, atmosferdeki karbondioksiti tutarak oksijen oranını artırıyor.

MAKÜ'den Macaristan'a Halkoyunları Karnavalı!
Bölgesel

MAKÜ'den Macaristan'a Halkoyunları Karnavalı!

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Halkoyunları Ekibi, 8-15 Haziran 2024 tarihleri arasında Macaristan'da düzenlenecek olan Danube Fest'e katılmak için yola çıktı.